Τετάρτη, 31 Μαΐου, 2023
ΑρχικήΕΚΤΑΚΤΟΜε πλοία, λεωφορεία και ΙΧ φεύγουν οι ετεροδημότες για να ψηφίσουν -Τι...

Με πλοία, λεωφορεία και ΙΧ φεύγουν οι ετεροδημότες για να ψηφίσουν -Τι ισχύει για τα διόδια

Με κάθε μέσο αναχωρούν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους οι ετεροδημότες προκειμένου να ψηφίσουν στις προσεχείς εκλογές της Κυριακής 21 Μαΐου.

Στο λιμάνι του Πειραιά τα πλοία αναχωρούν γεμάτα, ενώ οι ταξιδιώτες δηλώνουν ότι έχουν αποφασίσει ποιο θα είναι το κόμμα που θα ψηφίσουν στις εκλογές 2023, ενώ τονίζουν πως ανάλογα με τον καιρό ενδέχεται να ξεκλέψουν χρόνο προκειμένου να επισκεφθούν μια παραλία.

Εκλογές: Χιλιάδες ψηφοφόροι φεύγουν με τα ΚΤΕΛ
Το αδιαχώρητο επικρατεί από το πρωί και στον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων στον Κηφισό, καθώς χιλιάδες ετεροδημότες εγκαταλείπουν μαζικά την πρωτεύουσα, με προορισμό τον τόπο καταγωγής τους, προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Η πληρότητα των λεωφορείων που φεύγουν από τον Κηφισό αγγίζει το 100% και για τον λόγο αυτόν υπάρχουν και έκτακτα δρομολόγια προκειμένου να εξυπηρετηθούν όλοι οι επιβάτες.

Η κίνηση στους δρόμους
Στο μεταξύ, χωρίς προβλήματα πραγματοποιείται η διέλευση των οχημάτων στους κύριους οδικούς άξονες της πρωτεύουσας σήμερα. Αυτό συμβαίνει καθώς τα σχολεία είναι κλειστά ενόψει εκλογών, καθώς επίσης και διότι έχουν ξεκινήσει οι άδειες για τους ετεροδημότες, οι οποίοι είτε έχουν ήδη αναχωρήσει είτε ετοιμάζονται να αναχωρήσουν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους.

Από το μεσημέρι και μετά αναμένεται να αρχίσει να αυξάνεται η κίνηση στους δρόμους, καθώς θα ξεκινήσει η έξοδος των ψηφοφόρων που θα φύγουν για την επαρχία με τα αυτοκίνητά τους.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ