Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣLIFESTYLEΣτην Ύδρα με υπερπολυτελές σκάφος η Μάγια Μασκ

Στην Ύδρα με υπερπολυτελές σκάφος η Μάγια Μασκ

Το ταξίδι της στην Ελλάδα συνεχίζει η μητέρα του Έλον Μασκ, Μάγια, απολαμβάνοντας τις ομορφιές των νησιών της χώρας.

Η μητέρα του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία, μετά τη Σαντορίνη, βρέθηκε στην Ύδρα με υπερπολυτελές σκάφος και περιηγήθηκε στο γραφικό νησί του Αργοσαρωνικού.

Με ένα θεϊκό Missoni φόρεμα, έκανε βόλτα στο νησί και επισκέφθηκε τα Σφαγεία της Ύδρας, όπου το μικρό κτίριο κοσμεί το Apollo Wind Spinner, ο περίφημος ήλιος του Τζεφ Κουνς.

Η Μάγια Μασκ, όπως και στα προηγούμενα ταξίδια της, φρόντισε να δημοσιεύσει φωτογραφίες από την περιπλάνησή της στην Ύδρα. Στις φωτογραφίες τη βλέπουμε να ποζάρει μόνη της αλλά και με φίλους, ενώ σε άλλες μοιράζεται την ομορφιά της αρχοντικής Ύδρας με τους ένα εκατομμύριο ακολούθους της στο Instagram.
Σε άλλο στιγμιότυπο, όπως η ίδια γράφει χαριτολογώντας, ποζάρει με στιλ Μέριλιν Μονρόε σε πολυτελές σκάφος. Μάλιστα, για την εμφάνισή της έχει επιλέξει μεταξωτό φόρεμα της σχεδιάστριας Θέμιδας Ζουγανέλη (Themis Z), της οποίας οι δημιουργίες αποπνέουν ομορφιά και ανεπιτήδευτη αίγλη.
Η μητέρα του Έλον Μασκ βρίσκεται στη χώρα μας από τα τέλη Απριλίου, καθώς ήταν επίσημη προσκεκλημένη του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου Πολυτελούς Τουρισμού στην Ελλάδα, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Σαντορίνη.
Η ίδια έχει έρθει στην Ελλάδα άλλη μια φορά, τονίζοντας τη φιλοξενία των Ελλήνων καθώς και τον ενθουσιασμό της για τα 9 νησιά που επισκέφθηκε, ανάμεσά τους και η Σαντορίνη.
Η Μάγια Μασκ δεν είναι μόνο η μητέρα ενός από τους πλουσιότερους ανθρώπου του πλανήτη, καθώς έχει χαράξει τη δική της επιτυχημένη καριέρα στο μόντελινγκ.
Πολύ πριν ο Έλον Μασκ δει το όνομά του στη λίστα με τους μεγιστάνες του κόσμου, η Μάγια Μασκ είχε ήδη μια πλούσια καριέρα στο μόντελινγκ. Έχει εμφανιστεί στα εξώφυλλα πολλών περιοδικών, όπως η Vogue και το Time, έχει παίξει ρόλο σε ένα μουσικό βίντεο της Beyonce και έχει εμφανιστεί σε πολλές διαφημίσεις για μεγάλα brand.
Πέρυσι το supermodel τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς έγινε η γηραιότερη γυναίκα που βρέθηκε ποτέ στο εξώφυλλο μαγιό του Sports Illustrated.Το μοντέλο ήταν ένα από τα τέσσερα μοντέλα του εξώφυλλου, συμπεριλαμβανομένης της Κιμ Καρντάσιαν.
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μπορώ να πω στον κόσμο ότι οι γυναίκες στα 70 τους είναι πανέμορφες», είχε πει.
Η Μάγια Μασκ καταφέρνει συνεχώς να ενθουσιάζει. Το 2011 πόζαρε γυμνή στο εξώφυλλο του περιοδικού New York Magazine, ενώ έγινε η γηραιότερη εκπρόσωπος της CoverGirl σε ηλικία 69 ετών.
«Ήμουν διάσημη μέχρι που ο Έλον έγινε διάσημος», είχε δηλώσει η Μάγια Μασκ στους New York Times το 2016.
Πηγή:
www.iefimerida.gr
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ