Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΒΙΝΤΕΟ: Στην Αργολίδα ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας - "Κανονικά η...

ΒΙΝΤΕΟ: Στην Αργολίδα ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας – “Κανονικά η διεξαγωγή των πανελλαδικών”

Σήμερα Πέμπτη 30 Μαρτίου ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Κρίγγος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ  Σκούφης Παναγιώτης, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός ,Δελής Νικόλαος υποδέχθηκαν στον Δημαρχείο του Άργους, τον  Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας κ. Αλέξανδρο Κόπτση, τον Βουλευτή Αργολίδος  κ. Γιάννη Ανδριανό , τον Περιφερειακό Δ/ντή  Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Πελοποννήσου κ. Οικονομόπουλο Δημήτριο ,τους  Δ/ντές Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης κ.κ. Σίδερη Δημήτριο και Πολύδωρο Βασίλειο. 

Στην συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα καθώς και θέματα για τα κτίρια των σχολείων του Δήμου μας. Στην συνέχεια ο Δήμαρχος συνόδευσε τον κ.Κόπτση στην Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος όπου και πραγματοποιήθηκε βράβευση των πρωταθλητριών ομάδων της περιφερειακής ενότητας Αργολίδας μετά το πέρας της Α’ φάσης των Πανελλήνιων αγώνων ομαδικών αθλημάτων ΓΕ.Λ. & ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας και Κύπρου, την οποία διοργάνωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας.

Πιο αναλυτικά βραβεύθηκαν οι ομάδες , της χειροσφαίρισης μαθητών του 2ου ΓΕ.Λ. Άργους , της καλαθοσφαίρισης μαθητριών του 3ου ΓΕ.Λ. Άργους και του ποδοσφαίρου μαθητριών του Ιδιωτικού Λυκείου ΑΥΤΕΝΕΡΓΩ.

Ο κ. Κόπτσης επισκέφθηκε και το Ναύπλιο όπου και παραχώρησε συνέντευξη τύπου στο Βουλευτικό. Μεταξύ άλλων απατώντας σε ερώτηση ανέφερε πως η διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων θα πραγματοποιηθεί κανονικά από τις αρχές Ιουνίου, ανεξάρτητα αν θα έχει σχηματιστεί ή όχι Κυβέρνηση από τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ