Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣΕντάχθηκε στο χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς του...

Εντάχθηκε στο χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων

Χρηματοδοτικό πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων

Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων εντάχθηκε στο χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών, στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΧΙΙ, «Δράσεις Δήμου Τροιζηνίας Μεθάνων για συμμόρφωση με υποχρεώσεις του Ν.4830/2021» συνολικού προϋπολογισμού 10.600,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). 
Η ανωτέρω πράξη αναλύεται στα παρακάτω υποέργα: 
1ο υποέργο: «Προμήθεια εξοπλισμού για συμμόρφωση με υποχρεώσεις του Ν.4830/2021» Συνολικός προϋπολογισμός: 5.300,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) 
Το αντικείμενο του 1ου υποέργου περιλαμβάνει την προμήθεια πάγιου εξοπλισμού που είναι αναγκαίος για την συμμόρφωση του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων με τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τον Ν.4830/2021.
Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων θα προμηθευτεί αναγνώστες σήμανσης ζώων συντροφιάς (scanners) με τις προδιαγραφές που αναφέρονται στην παρ. 14 του άρθρου 4 του ν. 4830/2021. Οι αναγνώστες σήμανσης θα είναι συμβατοί με το πρότυπο ISO 11784 και θα έχουν δυνατότητα σύνδεσης με κινητό τηλέφωνο, ταμπλέτα ή υπολογιστή τουλάχιστον μέσω Bluetooth ή άλλη παρόμοια τεχνολογία.
Ο Δήμος Τροιζηνίας Μεθάνων θα προμηθευτεί, επίσης, λοιπό πάγιο εξοπλισμό που είναι αναγκαίος για την περισυλλογή, τον χειρισμό και τη μεταφορά αδέσποτων ζώων όπως, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, εξοπλισμό για την σύλληψη ζώων (βρόγχος, απόχη κτλ), φίμωτρα και οδηγούς συγκράτησης σκύλων, κλουβιά μεταφοράς, ποτίστρες, ταΐστρες κτλ.
2ο υποέργο: «Δαπάνες στείρωσης αδέσποτων ζώων συντροφιάς» Συνολικός προϋπολογισμός: 5.300,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ