Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕγκρίθηκε το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο της Δημοτικής Ενότητας Ναυπλίου

Εγκρίθηκε το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο της Δημοτικής Ενότητας Ναυπλίου

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ στις 24 Μαρτίου 2023 η ΕΓΚΡΙΣΗ του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΓΠΣ) της Δημοτικής Ενότητας Ναυπλίου του Δήμου Ναυπλιέων Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Πρόκειται για μια ιστορική μέρα γιατί με την έγκριση του, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για μια αειφόρο και ισόρροπη ανάπτυξη, που θα επιτρέψει στους πολίτες της κοινωνίας του Ναυπλίου να ζουν σε ένα ακόμα καλύτερο περιβάλλον ασφαλείας, ευημερίας και προόδου.

Η παρούσα Δημοτική Αρχή με τις άοκνες και συντονισμένες ενέργειες του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου πέτυχε την οριστική έγκριση του. Μετά από δεκαετίες ένα όραμα των πολιτών της Πρώτης Πρωτεύουσας της Ελλάδος γίνεται πραγματικότητα.

Εγκρίθηκε ένα σημαντικό εργαλείο, ένας ασφαλής «οδηγός» για όλους αφού με τον τρόπο αυτό θεσμοθετείται ο σύγχρονος πολεοδομικός σχεδιασμός του Ναυπλίου που θα επιτρέψει να υπάρξει ορθολογικότερη οργάνωση των κοινόχρηστων χώρων και των υποδομών του Δήμου μας, να προστατευτεί επαρκώς το περιβάλλον, εξασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό την περαιτέρω οικονομική ανάπτυξη και την καλύτερη προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας.

Ως Δημοτική Αρχή δίνουμε πνοή και όραμα αφήνοντας πίσω μας την παρακμή και τη στασιμότητα και συνεχίζουμε τη προσπάθεια για ένα καλύτερο Δήμο με συνέπεια, σταθερότητα και προοπτική έχοντας πάντοτε ως επίκεντρο τον συνάνθρωπο μας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του.

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ