Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣΕορτασμός της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 στον Δήμο Τροιζηνίας -...

Εορτασμός της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 στον Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων

Με κάθε λαμπρότητα και επισημότητα και με τη μαζική συμμετοχή των πολιτών γιορτάστηκε η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821 σε όλο τον Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων.

Μετά την καθιερωμένη δοξολογία στους κατά τόπους Ιερούς Ναούς, ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων. Ο Δήμαρχος Τροιζηνίας – Μεθάνων κ. Σωτήριος Αθ. Σουχλας, με την Βουλευτή Α Πειραιώς κα. Νόνη Δούνια ως εκπρόσωπο της Βουλής των Ελλήνων και τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Παναγιώτη Χατζηπέρο ως εκπρόσωπο της Περιφέρειας Αττικής, παρευρέθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Γάλατα.
Ακολούθως, μαζί με μέλη της Δημοτικής Αρχής, Δημοτικούς Συμβούλους, εκπροσώπους των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και πλήθος κόσμου, παρακολούθησαν την επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο ηρώων, κατέθεσαν στεφάνια ως ελάχιστο δείγμα τιμής στους ήρωες προγόνους μας και καμάρωσαν την παρέλαση των μαθητών μας και του πολιτιστικού συλλόγου.
Ευχόμαστε τα σωτήρια μηνύματα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και του ηρωικού αγώνα των προγόνων μας να φωτίσουν και πάλι, όλους εμάς, όλο το λαό μας και τους λαούς όλου του κόσμου, οδηγώντας τη ζωή μας σε δρόμους αλήθειας, ειρήνης, ελευθερίας, κοινωνικής δικαιοσύνης, δημιουργίας και προκοπής.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Ζήτω η 25η Μαρτίου 1821
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ