Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤο νέο Δ.Σ. του AC3/Argolis Classic (ονόματα)

Το νέο Δ.Σ. του AC3/Argolis Classic (ονόματα)

Στο Άργος την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση και οι Αρχαιρεσίες του AC3/Argolis Classic Car Club.

Η αθρόα προσέλευση των ταμειακώς εντάξει τακτικών μελών του Σωματείου από Αττική, Κορινθία, Αρκαδία και Αργολίδα εξασφάλισε την απαραίτητη πλειοψηφία βάσει του καταστατικού και έτσι το απερχόμενο Δ.Σ κατά την τακτική Γ.Σ, έκανε έκθεση των πεπραγμένων της θητείας του, υπέβαλλε ταμειακό απολογισμό, αναγνώσθηκε η έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής και απαλλάχθηκε από κάθε ευθύνη.

 
Στη συνέχεια σε φιλική και εγκάρδια ατμόσφαιρα που ξέρει να δημιουργεί ο AC3, πραγματοποιήθηκαν οι Αρχαιρεσίες του με μυστική ψηφοφορία και η Εφορευτική Επιτροπή ανακήρυξε τους υποψηφίους που εκλέχτηκαν.
Την επόμενη ημέρα το νεοεκλεγμένο Δ.Σ. αφού συνεδρίασε, συγκροτήθηκε σε σώμα και εξέλεξε μεταξύ των μελών του τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο, τον Γραμματέα, τον Ταμία και τους Εφόρους των Τμημάτων.
 
Συγκρότηση σε σώμα του Δ.Σ.
Ντανάκας Γεώργιος Πρόεδρος
Γιαννούλης Εμμανουήλ Αντιπρόεδρος
Λακασάς Απόστολος Γραμματέας
Ουλή Θεοδοσία Ταμίας
Στεφάνου Τάκης Μέλος -Τεχνικός έφορος
Κωτσονόπουλος Νικόλαος Μέλος – Τεχνικός έφορος
Σιώτος Ιωάννης Μέλος – Έφορος εκδηλώσεων

Eλεγκτική Επιτροπή
Ματραλής Τάκης
Καραδήμας Δημήτριος
Σκανδάλης Νικόλαος
 
Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη που με την φυσική τους παρουσία εξασφάλισαν την απαρτία στη Γενική Συνέλευση καθώς και όσους απέστειλαν εξουσιοδοτήσεις για τις αρχαιρεσίες.
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ