Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΔιημερίδα στο Ναύπλιο με θέμα : «Το παιδί ως θύμα βίας»

Διημερίδα στο Ναύπλιο με θέμα : «Το παιδί ως θύμα βίας»

Το ΓΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ- ΝΜ Άργους με την υποστήριξη της 6ης ΥΠΕ και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, διοργανώνει Διημερίδα που με θέμα : «Το παιδί ως θύμα βίας», η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19/3/2023, ώρα έναρξης 17:00 – 20:30 στον Πολυχώρο Fougaro στο Ναύπλιο.

Την περασμένη χρονιά ήλθαν στο φως της δημοσιότητας συγκεκριμένα περιστατικά βίας κατά των παιδιών, τα οποία αποτελούν την κορυφή του παγόβουνου. Δυστυχώς υπάρχουν και άλλα που κρύβονται υπό το πρίσμα του φόβου και της ντροπής. Στόχοι αυτής της επιστημονικής δραστηριότητας είναι η ενημέρωση τόσο των γονέων όσο και των υπολοίπων στα πλαίσια της αναγνώρισης αλλά και της αντιμετώπισης διαφόρων μορφών παιδικής βίας.

Η θεματολογία της διημερίδας προσεγγίζει το θέμα πολύπλευρα παρέχοντας την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν τον κύκλο της βίας και τον ρόλο των εμπλεκόμενων υπηρεσιών.
Η παρουσία στην διημερίδα διακεκριμένων ομιλητών, Ακαδημαϊκών διδασκάλων και εξειδικευμένων συναδέλφων διαφορετικών ειδικοτήτων και υπηρεσιών αποσκοπεί να καλύψει ένα ευρύ φάσμα των ενδιαφερόντων της κοινωνίας.

Η Διημερίδα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ και απευθύνεται στον ευρύτερο πληθυσμό της Αργολίδας. Εντάσσεται στα πλαίσια μιας σειράς επιστημονικών εκδηλώσεων που προγραμματίζει το ΓΝ Αργολίδας- ΝΜ Άργους, με σκοπό την πρόληψη, την προαγωγή και την βελτίωση της υγείας του παιδικού πληθυσμού του Νομού Αργολίδας.

Ως εκ τούτου, η Διοικήτρια ΓΝ Αργολίδας και τα μέλη της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής της Ημερίδας σας προσκαλούν να συμμετέχετε ενεργά σε αυτή τη σημαντική ενημερωτική δραστηριότητα.

Με εκτίμηση
Γεσθημανή Κασνακτσόγλου
Διοικήτρια ΓΝ Αργολίδας

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ