Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχική"Οι κακές γλώσσες λένε..."Ο Καμπόσος τους προσγείωσε απότομα στην πραγματικότητα

Ο Καμπόσος τους προσγείωσε απότομα στην πραγματικότητα

Η άρνηση της πραγματικότητας είναι η αρχή. Στη συνέχεια αναλαμβάνουν οι ευσεβείς πόθοι το “τιμόνι”. Όταν αυτό συμβαίνει γενικά στη ζωή η προσγείωση, νωρίς ή αργότερα, είναι απότομη και συχνά επώδυνη. Όταν αυτό συμβαίνει στην πολιτική ενίοτε βγάζει και γέλιο.

Πίστευαν λοιπόν ορισμένοι ότι ο Καμπόσος “τελείωσε“. Ότι “κούρασε και κουράστηκε“. Ότι πρόκειται για “μία εντελώς ευτράπελη δημοτική αρχή“.  Η συχνότητα δε με την οποία αυτά διαδίδονταν από τους ίδιους στις παρέες τους, στα “καφενεία” και στο facebook τους έκανε να πιστεύουν περισσότερο την ορθότητα της εκτίμησής τους. Μέχρι την 6η Φεβρουαρίου αυτά. Μετά την συγκέντρωση Καμπόσου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας οι πιο έμπειροι (κ έξυπνοι) από αυτούς έκαναν πως δεν κατάλαβαν. Δεν έβγαλαν άχνα. Οι πιο τυφλωμένοι (και λιγότερο έξυπνοι) επιχείρησαν να την υποτιμήσουν.

Βλέπετε όμως υπήρχε και μια σύγκριση, ένας “ελέφαντας στο δωμάτιο” καθώς προ τριών ημερών ο κ. Μαλτέζος, το νο.2 της Περιφερειακής Αρχής, ανακοίνωνε με κάθε επισημότητα την υποψηφιότητα του και μάλιστα παρουσίασε και αρκετά άτομα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό του.
Ούτε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα υποστήριξης από κάποια προσωπικότητα ο Μαλτέζος.
Βορίδη (υπουργός Εσωτερικών και βουλευτής της ΝΔ) και Παπαστεργίου (πρ. ΚΕΔΕ) ο Καμπόσος.
Υποτίθεται πως ο Καμπόσος είναι “ξένο σώμα” για τη ΝΔ (αυτά λένε στα καφενεία) και ότι ο Μαλτέζος έχει την στήριξη (το λιγότερο) του κόμματος. Πολιτευτές της ΝΔ όμως εγώ στην συγκέντρωση του Καμπόσου είδα, όχι στου Μαλτέζου. Για εκπροσώπους από την Περιφέρεια δεν θα αναφερθώ καν.

Και πάμε στο κερασάκι, ποιο κερασάκι δηλαδή σε όλη την τούρτα. Ο Καμπόσος συγκέντρωσε άνετα τουλάχιστον τριπλάσιο κόσμο από τον Μαλτέζο. Πρωτίστως ο Μαλτέζος είχε ανάγκη μια πολύ δυνατή συγκέντρωση ακριβώς για να δείξει ότι έχει ισχυρό “ρεύμα”, ότι μπορεί. Και έδειξε μέχρι πόσο μπορεί. Είναι πιθανό μάλιστα πως μέχρι την 6η Φεβρουαρίου πανηγύριζε. Μετά δεν ξέρω…

 

Κορνήλιος Αγάθωνας

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ