Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΝαύπλιο: Στην Αγ. Τριάδα το ενδιαφέρον της ελληνικής τοξοβολίας για δύο Σαββατοκύριακα...

Ναύπλιο: Στην Αγ. Τριάδα το ενδιαφέρον της ελληνικής τοξοβολίας για δύο Σαββατοκύριακα (βίντεο)

Για μια ακόμη φορά η ελληνική κοινότητα της τοξοβολίας στρέφει το ενδιαφέρον της στο Ναύπλιο, μέσω των δύο διοργανώσεων που φιλοξενούνται στην Αγία Τριάδα Μιδέας, το δεύτερο (11-12) και το τρίτο (18-19) Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου.

Η αρχή γίνεται το διήμερο 11 & 12 Φεβρουαρίου, όπου ο Δήμος Ναυπλιέων, η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας και ο Α.Ο. Μέρμπακα διοργανώσουν αγώνα πανελλήνιας εμβέλειας για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και όλα τα είδη τόξου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίας Τριάδας, δράση που εντάσσεται στο επίσημο καλεντάρι της Ομοσπονδίας.

Παράλληλα, και στις ίδιες εγκαταστάσεις, η Αγία Τριάδα θα φιλοξενήσει και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Χώρου 2023 το τριήμερο 17-19 Φεβρουαρίου, ξεκινώντας την Παρασκευή με τελετή έναρξης και επίσημη προπόνηση. Ο Δήμος Ναυπλιέων, η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας και ο Α.Ο. Μέρμπακα, συνδιοργανώνουν έναν εκ των σημαντικότερων αγώνων πανελληνίως, μια ακόμη απόδειξη του πρωταγωνιστικού ρόλου της Αργολίδας, αλλά και της Πελοποννήσου, στο άθλημα.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ