Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΡΓΟΥΣ: Καταδικάζει τη νέα αιματηρή επίθεση των Ισραηλινών κατοχικών δυνάμεων...

ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΡΓΟΥΣ: Καταδικάζει τη νέα αιματηρή επίθεση των Ισραηλινών κατοχικών δυνάμεων στον προσφυγικό καταυλισμό της Τζενίν και στο Αλ Ραμ

Η ΟΓΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚH ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΑΘΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ

Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) καταδικάζει τη νέα αιματηρή επίθεση των Ισραηλινών κατοχικών δυνάμεων στον προσφυγικό καταυλισμό της Τζενίν και στο Αλ Ραμ της Δυτικής Όχθης με δεκάδες νεκρούς και τραυματίες.

Ενδεικτικό των τρομοκρατικών τους επιθέσεων είναι ότι σκόπιμα έριξαν δακρυγόνα ακόμα και στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου της Τζενίν.
Δεν είναι τυχαίο ότι συνεχώς μακραίνει η λίστα των θυμάτων της απάνθρωπης Ισραηλινής κατοχής καταγράφοντας τον θάνατο 24 Παλαιστινίων από τις αρχές του 2023, ανάμεσά τους εφήβους, γυναίκες και παιδιά.

Νερό στο μύλο της ισραηλινής τρομοκρατίας ρίχνουν ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ που στηρίζουν ενεργά τα βρώμικα σχέδια της.
Διαχρονικά και ανυποχώρητα οι γυναίκες της ΟΓΕ στηρίζουμε τον ηρωικό αγώνα του λαού της Παλαιστίνης, τις αγωνιζόμενες Παλαιστίνιες γυναίκες ενάντια στο κράτος – μακελάρη του Ισραήλ και τους ιμπεριαλιστές συμμάχους των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ.

Είμαστε στο πλευρό του μέχρι τη νίκη για Παλαιστίνη ανεξάρτητη στα όρια του 1967 και με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ, με το λαό κυρίαρχο στον τόπο του, χωρίς Ισραηλινή κατοχή και εποικισμούς, επιστροφή των Παλαιστινίων προσφύγων στα σπίτια τους, απελευθέρωση όλων των Παλαιστινίων κρατουμένων από τις Ισραηλινές φυλακές.

28/1/2023
Το Γραφείο Τύπου της ΟΓΕ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ