Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΠΟΨΕΙΣΔημήτριος Σαλαπάτας: Αν είσαι οφειλέτης και αποδέκτης παράνομων τηλεφωνικών κλήσεων βομβάρδισε...

Δημήτριος Σαλαπάτας: Αν είσαι οφειλέτης και αποδέκτης παράνομων τηλεφωνικών κλήσεων βομβάρδισε τους και συ με καταγγελίες !

Άποψη: Ορισμένες Δικηγορικές Εταιρείες έχουν κάνει το δικηγορικό λειτούργημα “ποινικό αδίκημα” (βλέπε Πάτσης) χρησιμοποιούντας υπαλλήλους τους να απειλούν και να εκβιάζουν οφειλέτες.

Τηλεφωνούν συνεχώς ακόμη και σε ακατάλληλες ώρες, απαιτώντας οφειλές και απειλώντας από διακοπές ηλεκτροδότησης, μέχρι πλειστηριασμούς και κατασχέσεις! Οι απειλές και προσβολές προσωπικότητας, η παραπλανητική πληροφόρηση και η άσκηση ψυχολογικής βίας είναι οι έκνομες μέθοδοι που χρησιμοποιούν, οι οποίες ουδόλως διαφέρουν από τακτικές κοινών μαφιόζων.
Από την άλλη, βλέπουμε σε περιπτώσεις μεγάλο-οφειλετών, επιχειρηματιών, κομματικά διαπλεκομένων και “ημετέρων” να διαγράφονται χρέη δεκάδων εκατομμυρίων “λόγω αδυναμίας είσπραξής τους από τον φορέα” μετακυλίοντας έτσι το κόστος στον αδύναμο και ανυπεράσπιτο πολίτη.
Επειδή οι Δικηγορικοί Σύλλογοι σφυρίζουν αδιάφορα, αν είσαι και συ αποδέκτης τέτοιων παράνομων τηλεφωνικών κλήσεων, απευθύνσου στον Εισαγγελέα του Πρωτοδικείο σου και κάνε μηνυτήρια αναφορά. Βομβάρδισε τους και συ με καταγγελίες !Δεν έχει έξοδα, ούτε παράβολα. Τσάκισε τους.. στην νομιμότητα! .. Κάνε τους και τη δική τους ζωή ανυπόφορη όπως κάνουν την δική σου!
Δημήτριος Λέων. Σαλαπάτας
Δικηγόρος Παρ Αρείω
Υποψήφιος βουλευτής με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ στο Νομό Αργολίδας.
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ