Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣυνάντηση συνεταιριστών με τον Γ. Μαντζούνη - "Θα βγούμε στους δρόμους προεκλογικά,...

Συνάντηση συνεταιριστών με τον Γ. Μαντζούνη – “Θα βγούμε στους δρόμους προεκλογικά, δεν πάει άλλο” (βίντεο)

Συνεταιριστές από την Αργολίδα επισκέφθηκαν σήμερα την έδρα της Π.Ε Αργολίδας στο Ναύπλιο και συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη, κ. Γιάννη Μαντζούνη και του εξέθεσαν σειρά σοβαρών θεμάτων που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο της περιοχής.
Εκπρόσωποι από την Ε.Α.Σ Αργολίδας, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ήρας, την ΚΑΣΟΑ “Δαναός”, τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς Αγίας Τριάδας και Σκαφιδακίου συζήτησαν με τον κ. Μαντζούνη και του κατέθεσαν επίσης προτάσεις.

Χαρακτηριστικά ο κ. Σπύρος Αντωνόπουλος μιλώντας στην κάμερα του argonafplia.gr αναφέρει πως διαμορφώνεται πολύ δύσκολη κατάσταση για το πορτοκάλι στην Αργολίδα. “Ζητάμε για τη φετινή χρονιά άμεσα να υπάρξει στήριξη μέσω από πρόγραμμα De minimis ή άλλο πρόγραμμα, όπως πχ τα μήλα της Αγιάς στην Αρκαδία”. Επίσης οι συνεταιριστές αναφέρθηκαν και στο πρόβλημα με τις αποζημιώσεις από τον παγετό του 2022 και φυσικά στην εκτίναξη του κόστους παραγωγής.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο στο οποίο μιλούν οι κ.κ. Χαρίλαος Μακρής από τον Α.Σ Ήρας, Σπύρος Αντωνόπουλος από την Ε.Α.Σ Αργολίδας, Κώστας Πιπέρος από την ΚΑΣΟΑ ΔΑΝΑΟΣ,  Γιάννης Καλογερόπουλος από τον Α.Σ Αγίας Τριάδας, Σπύρος Δαμούλος, από την “Αργολική Γη” και Θωμάς Φάκλαρης από τον Α.Σ Σκαφιδακίου.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ