Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Νέου Παιδικού Σταθμού Νέας Κίου:Την Παρασκευή όλοι στο...

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Νέου Παιδικού Σταθμού Νέας Κίου:Την Παρασκευή όλοι στο Νοσοκομείο Άργους σε παράσταση διαμαρτυρίας

Ως γονείς με παιδιά πολύ μικρών ηλικιών, εκφράζουμε την ανησυχία μας που σε συνθήκες έξαρσης  της εποχιακής γρίπης και άλλων λοιμώξεων, σε όλο το νομό Αργολίδας δεν υπάρχουν επαρκείς παιδίατροι που να καλύπτουν τις ανάγκες που προκύπτουν.

 Για τις δύο νοσηλευτικές μονάδες αντιστοιχεί μόνο μία παιδίατρος. Ενώ ταυτόχρονα υπάρχει έλλειψη βασικών φαρμάκων για τα παιδιά μας.

Είναι απαράδεκτο και προκλητικό την στιγμή που η κυβέρνηση μέσω των αρμόδιων υπουργών της,  αναγνωρίζει την έντονη και δραματική κατάσταση με τις ιώσεις, εμείς να αγωνιούμε αν θα βρούμε παιδίατρο στο νοσοκομείο ή κατάλληλο φάρμακο τη στιγμή που το χρειαζόμαστε, προκειμένου να γιατρευτούν τα μωρά μας.

Δεν γίνεται η υγεία των παιδιών μας και η δική μας να αντιμετωπίζεται ως κόστος από το κράτος και την κυβέρνηση. Ούτε είναι ατομική ευθύνη του κάθε γονιού.

Στηρίζουμε την πρωτοβουλία των ομάδων γυναικών (ΟΓΕ) Άργους και Ναυπλίου και καλούμε τους γονείς σε συμμετοχή  

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΓΕΝΑΡΗ ΣΤΙΣ 11.30 πμ στην είσοδο του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΡΓΟΥΣ σε παράσταση διαμαρτυρίας.

Απαιτούμε Επαρκή στελέχωση των νοσοκομείων και των ΚΥ με μόνιμο προσωπικό που θα καλύπτει όλες τις ανάγκες εξέτασης και νοσηλείας.

Απαιτούμε Φάρμακα διαθέσιμα για τα παιδιά μας, όταν τα χρειάζονται χωρίς καμία ανατίμηση τους.

Κανένα παιδί χωρίς φάρμακο και νοσηλεία!

Μην επιτρέψουμε αυτήν την κατάσταση να γίνει κανονικότητα!!

Όλες και όλοι, μαζί με τα παιδιά μας, στην παράσταση διαμαρτυρίας την Παρασκευή  20/01/2023, 11:30πμ, στην είσοδο του νοσοκομείου Άργους.               

Το Δ.Σ.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ