Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΑνατροπή νταλίκας στον Κηφισό, γέμισε πορτοκάλια το οδόστρωμα

Ανατροπή νταλίκας στον Κηφισό, γέμισε πορτοκάλια το οδόστρωμα

Εκτροπή νταλίκας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στον Κηφισό, στο ρεύμα προς Πειραιά.

Η εκτροπή της νταλίκας, που μετέφερε πορτοκάλια, σημειώθηκε μετά την Πετρου Ράλλη, στο ύψος της συμβολής της λεωφόρου με την οδό Αγίας Αννης στο Ρέντη.

Σύμφωνα με την τροχαία δεν υπήρξε τραυματισμός, ωστόσο προληπτικά κλήθηκε το ΕΚΑΒ. Αποτέλεσμα της εκτροπής ήταν να υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Κηφισού και στον παράδρομό της, στο ρεύμα προς Πειραιά. Ο δρόμος δεν έχει αποκλειστεί πλήρως καθώς τις πρώτες πρωινές ώρες άνοιξαν η αριστερή και η μεσαία λωρίδα. Ωστόσο, τα αυτοκίνητα κινούνται αυτή την ώρα (06:35) με αργούς ρυθμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, η ουρά των οχημάτων φτάνει τα 800 μέτρα, μέχρι τη γέφυρα της Πέτρου Ράλλη. Η λεωφόρος Κηφισού, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να αποσυμφορηθεί πλήρως σε περίπου δύο ώρες, δηλαδή στις 08:45.

Γέμισε πορτοκάλια ο δρόμος

Η εκτροπή της νταλίκας έγινε λίγο πριν τις 04.00 τα ξημερώματα. Το πρόβλημα δεν έχει ακόμη αντιμετωπιστεί καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, το οδόστρωμα έχει γεμίσει και από τα πορτοκάλια που αποτελούσαν το φορτίο της νταλίκας.

Πηγή:www.iefimerida.gr

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ