Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑTο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Προοδευτικού Συλλόγου Λυγουριού «Ο Καββαδίας»

Tο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Προοδευτικού Συλλόγου Λυγουριού «Ο Καββαδίας»

Ύστερα από τις αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης που έγιναν στις 8/1/2023 και σύμφωνα με ότι ορίζει το καταστατικό, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Προοδευτικού Συλλόγου Λυγουριού «Ο Καββαδίας», συγκροτήθηκε σε σώμα, με την παρακάτω σύνθεση :

Πρόεδρος: Ξυπολιάς Ίων

Αντιπρόεδρος: Μαγκλάρης Γιώργος

Α΄ Γραμματέας: Μπιμπή Αγγελική

Β΄ Γραμματέας: Μπαβέλας Δημήτρης

Ταμίας: Ιωάννου Στέλλα

Μέλη: Δημητράκη Δέσποινα

Μπαβέλας Θοδωρής

Σταυροπούλου Καίτη

Τσιούλου Μαριγιάννα

Αναπληρωματικά μέλη: Σαρρής Γιάννης (Ποθ.) και Παναγούλιας Αργύρης.

Παράλληλα, την εξελεγκτική επιτροπή και σύμφωνα με ότι ορίζει το καταστατικό απαρτίζουν οι :

Μελάς Βασίλης (του Κων.)

Μακρής Δημήτρης

Ρέκκας Γιώργος

Στις δύσκολες συγκυρίες που βιώνουμε, οι άνθρωποι που αγαπούν τον «Καββαδία» και ταυτόχρονα αγωνιούν ώστε να μη σβήσει η φλόγα του πολιτισμού στον τόπο μας ήταν εκεί!

Το παρόν, εκτός από τα μέλη του Συλλόγου, έδωσαν ο Δήμαρχος Επιδαύρου Αναστάσιος Χρόνης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επιδαύρου Φώτης Οψιμούλης, ο αντιδήμαρχος Κώστας Γαλάνης και ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.ΕΠ. Τριαντάφυλλος Κρέτσης, εκφράζοντας τη θέληση της δημοτικής αρχής και τη νέα χρονιά να στηρίξει έμπρακτα τις δράσεις μας.

Ο τυχερός που βρήκε το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας και κέρδισε ένα ηχείο bluetooth , προσφορά του καταστήματος «Mobilezone» του Ανδρέα Καλούδη, τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ, ήταν ο μικρός Νικόλας!

Υποσχόμαστε μια ακόμη δημιουργική χρονιά και ζητάμε από τους συμπατριώτες μας να βρίσκονται στο πλευρό μας! Καλή χρονιά!

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ