Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑ"ΔΕΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ" από το Π.Τ Ε.Ε.Σ. Άργους

“ΔΕΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ” από το Π.Τ Ε.Ε.Σ. Άργους

Την Πέμπτη 29 και την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022, το Περιφερειακό Τμήμα Άργους του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού , συνεχίζοντας τη μακροχρόνια παράδοση προσφοράς , ανθρωπιστικής βοήθειας και κοινωνικής αλληλεγγύης, βρέθηκε για μία ακόμη χρονιά, δίπλα σε συμπολίτες και ευάλωτες κοινωνικά ομάδες.

Με σεβασμό , συγκίνηση, εχεμύθεια, αίσθημα προσφοράς μοιράστηκαν

« ΔΕΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ » σε 95 οικογένειες, με είδη πρώτης ανάγκης, λάδι, χυμούς,μπισκότα, νωπά κοτόπουλα, ρούχα και παιχνίδια.

Οι Εθελοντές του Τομέα Υγείας με τη Νοσηλεύτρια-Προισταμένη , η Πρόεδρος και μέλη του Διοικητικού συμβουλίου του Τμήματός μας ,τηρώντας όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας για την αποφυγή μετάδοσης του Covid-19, χωρίστηκαν σε 5 κινητά κλιμάκια και παρέδωσαν κατ’ οίκον τα δέματα στους φυσικά αδυνάτους και οι υπόλοιποι εξυπηρετούμενοι παρέλαβαν από την αποθήκη του Τμήματός μας!

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους μαθητές, τους φίλους και μέλη του Τμήματός μας, τους συμπολίτες επιχειρηματίες που διαχρονικά στηρίζουν το πολύπλευρο ανθρωπιστικό έργο μας.

Ευχαριστούμε θερμά τους Εθελοντές μας που αθόρυβα στηρίζουν και συνδράμουν με την πολύπλευρη δράση τους στην ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου.

Ξεχωριστές ευχαριστίες προς την Κεντρική Διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και τον Πρόεδρο Dr Αντώνιο Αυγερινό για την αποστολή σημαντικής ποσότητας τροφίμων για την ενίσχυση των δεμάτων μας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ