Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΟι Χριστουγεννιάτικες δράσεις για μικρούς και μεγάλους από τα σχολεία Δρεπάνου

Οι Χριστουγεννιάτικες δράσεις για μικρούς και μεγάλους από τα σχολεία Δρεπάνου

Τα σχολεία του Δρεπάνου παρουσιάζουν χριστουγεννιάτικες δράσεις για μικρούς και μεγάλους με αφορμή το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Πνευματικό Κέντρο του Ι Ν Αγ.Αδριανού & Ναταλίας  και την πλατεία.

Τετάρτη 21/12/22 και ώρα 6:30μμ οι μαθητές του Νηπιαγωγείου Δρεπάνου θα παρουσιάσουν μια διασκευή του χριστουγεννιάτικου παραμυθιού του Ε.Τριβιζά ” Το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι ‘ με τίτλο : Το μεγάλο όνειρο του Ποντικούλη.Θα ακολουθήσει το άναμμα του δέντρου από τον πρόεδρο της Κοινότητας Δρεπάνου.

Την Πέμπτη 22/12/22 και ώρα 5:00μμ  το Δημοτικό Σχολείο θα παρουσιάσει θεατρικό δρώμενο με τίτλο  :”Σώζοντας τα Χριστούγεννα” ,με κάλαντα , χορευτικά κι αφήγηση παραμυθιού.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων  μαζί με τον ΔΟΠΠΑΤ στηρίζουν τις δράσεις με μουσική ,ανιματέρ ,κεράσματα  και συμβολικά δωράκια στα παιδιά από τον Αϊ Βασίλη.

Ο σύλλογος Γονέων θα έχει  μπαζάρ στην πλατεία  με χριστουγεννιάτικες αγορές και το σχολείο θα διαθέσει Αστεράκια της Ευχής για τη στήριξη ενός παιδιού με καρκίνο Το κέφι θα διατηρηθεί αμείωτο ως αργά .Σας περιμένουμε όλους .

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ