Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΗ ενημέρωση της ΕΛ.ΛΑΣ. για την σύλληψη των θρασύτατων ληστών που χτύπησαν...

Η ενημέρωση της ΕΛ.ΛΑΣ. για την σύλληψη των θρασύτατων ληστών που χτύπησαν ηλικιωμένη στο Κουρτάκι Αργολίδας

Συνελήφθησαν, προχθές (16.12.2022) το βράδυ, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 26 και 29 ετών, αντίστοιχα, για ληστεία.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και κλοπή τροχοφόρου, η οποία περιλαμβάνει ακόμη έναν 17χρονο ημεδαπό.

Ειδικότερα, προχθές (16.12.2022) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, ανωτέρω δράστες αφού πρώτα αφαίρεσαν δίκυκλη μοτοσικλέτα ημεδαπού, στη συνέχεια μετέβησαν σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών, εισήλθαν σε οικία ηλικιωμένης και με τη χρήση σωματικής βίας της αφαίρεσαν το όχημα της, με το οποίο και αποχώρησαν.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, ο 26χρονος και ο 29χρονος εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.

Επιπλέον, στην κατοχή του 29χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κοκαΐνης, καθώς κινητό τηλέφωνο.

Τέλος, τα αφαιρεθέντα οχήματα βρέθηκαν και αποδόθηκαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.

Συνελήφθησαν οι θρασύτατοι ληστές που χτύπησαν ηλικιωμένη στο Κουρτάκι

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ