Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΆργος: Παρουσίαση του νέου παιδικού βιβλίου της Αλεξίας Πετροπούλου «Το Μαγικό...

Άργος: Παρουσίαση του νέου παιδικού βιβλίου της Αλεξίας Πετροπούλου «Το Μαγικό μου Σώμα»

Σας καλώ να τιμήσετε με την παρουσία σας την παρακάτω εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική υποστήριξη της  ΚΕΔΑΜ, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 στην  Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος και ώρα 6:00μμ.

                                       Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Σκούφης

Ο εκδοτικός οίκος Ατρειδών Κύκλος σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πολυτέκνων Άργους και Περιχώρων και την ΚΕΔΑΜ παρουσιάζουν το νέο παιδικό  βιβλίο της Αλεξίας Πετροπούλου «Το Μαγικό μου Σώμα». Θα γίνουν ομιλίες & θα προβληθούν διαδραστικές εικόνες και πίνακες ζωγραφικής σχετικές με την θεματική. Στόχος είναι η ενδυνάμωση των παιδιών σε θέματα σωματικής υγείας μέσα από την τέχνη. Στους μικρούς φίλους, θα δοθεί δώρο το βιβλίο & υπέροχοι σελιδοδείκτες.

Η Δράση υλοποιείται από το  Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου. Στο πλαίσιο του προγράμματος “Σημεία Στήριξης” που συγχρηματοδοτούν είναι και 8 κοινωφελείς οργανισμοί:  ΙΔΡΥΜΑ ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ, ΙΔΡΥΜΑ ΙΩΑΝΝΗ Σ. ΛΑΤΣΗ , ΙΔΡΥΜΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Κ. ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ, FOUNDATION KOSTAS M. LEMOS, TIMA CHARITABLE FOUNDATION , THE A. G. LEVENTIS FOUNDATION, ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΊΔΡΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ