Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣΟ Γαλατάς έβαλε τα γιορτινά του! Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία...

Ο Γαλατάς έβαλε τα γιορτινά του! Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Ηρώων

Φωταγωγήθηκε από τον Δήμαρχο Τροιζηνίας – Μεθάνων κ. Σπύρο Πολλάλη, το βράδυ του Σαββάτου, το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Ηρώων στον Γαλατά, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Δήμο, με τον κόσμο να δίνει δυναμικό παρόν και τις χαρούμενες φωνές των παιδιών να πλημμυρίζουν την ατμόσφαιρα.

Μελωδίες και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τα παιδιά του ΚΔΑΠ Τροιζηνίας, εργαστήρι σοκολάτας, πολλά γλυκίσματα, hot dogs, άφθονο ζεστό αρωματικό κρασί και ρόφημα αχνιστής σοκολάτας, μαζί με παιδικά χαμόγελα, μας συντρόφευσαν καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς, συμπληρώνοντας τη γιορτινή ατμόσφαιρα, με φόντο τη στολισμένη παραλία!

Ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά και τους εργαζομένους στο ΚΔΑΠ Τροιζηνίας για τα τραγούδια που μας χάρισαν, το προσωπικό του εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής “Βλάχος” και ιδιαίτερα τον Δημήτριο Βλάχο για την ευγενική προσφορά του στην εκδήλωση, το Σύλλογο Γυναικών Τροιζηνίας Μεθάνων για την δυναμική παρουσία τους και τα κεράσματα που προσέφεραν, την οικογένεια Παπαδάκη για την άψογη συνεργασία, τους εργαζομένους του Δήμου για τη συμβολή τους στην εκδήλωση και τον εορταστικό στολισμό, αλλά κυρίως ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ και ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ που γίνατε μαζί μας παιδιά!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις επόμενες ημέρες, με ακόμη πιο γιορτινή ατμόσφαιρα!
Καλές Γιορτές σε όλους μας με Υγεία και Χαρά!

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ