Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑ“Κόβονται” οι αντιπεριφερειάρχες από τα γαλάζια ψηφοδέλτια

“Κόβονται” οι αντιπεριφερειάρχες από τα γαλάζια ψηφοδέλτια

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος ανακοίνωσε χθες ότι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ δεν θα περιληφθούν εν ενεργεία αντιπεριφερειάρχες, καθώς σε αρκετές περιπτώσεις είχαν υπάρξει γκρίνιες από βουλευτές της Ν.Δ.

Μιλώντας στην εφημερίδα Real News ανέφερε: 

«Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια και είμαι σίγουρος ότι θα το καταφέρουμε, το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, εκτός από ψηφοδέλτιο νίκης να είναι και ψηφοδέλτιο ανανέωσης, εμπειρίας, αξιοκρατίας και ηθικής ακεραιότητας. Βρισκόμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση τους.

Με αυξημένη προσοχή και ελέγχους, ώστε να συμμετάσχουν μόνο άμεμπτα πρόσωπα. Τα ψηφοδέλτια της ΝΔ επιδιώκουμε να έχουν, μαζί με τα έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη μας, νέα και φρέσκα πρόσωπα που προέρχονται από την κοινωνία και μιλούν στην κοινωνία.

Σχετικά με τα αυτοδιοικητικά στελέχη, μπορώ να σας πω ότι δεν πρόκειται να συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια μας νυν αντιπεριφερειάρχες. Η αυτοδιοίκηση έχει τη δική της μεγάλη σημασία. Την εμπιστευόμαστε, την εκτιμούμε και τη στηρίζουμε.

Γι’ αυτό δεν θέλουμε να συνεχιστεί η λανθασμένη αντίληψη, η οποία θέλει την αυτοδιοίκηση όχι να είναι αυτοσκοπός, αλλά ένα απλό σκαλοπάτι για την είσοδο στη Βουλή».

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ