Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΟλοκληρώθηκε η δωρεά από την εικαστικό Χαρά Μαρή- Γρύλου προς το Γηροκομείο...

Ολοκληρώθηκε η δωρεά από την εικαστικό Χαρά Μαρή- Γρύλου προς το Γηροκομείο Ναυπλίου

Με δελτίο τύπου ανακοινώθηκε οτι η ολοκληρώθηκε η δωρεά από την εικαστικό Χαρά Μαρή- Γρύλου προς το Γηροκομείο Ναυπλίου. Ακολουθεί η επιστολή από την Βασιλική Ξυλινά για την δωρεά.

Με συγκίνηση ανακοινώνω ότι ολοκληρώθηκε η δωρεά από τη φίλη μου εικαστικό Χαρά Μαρή- Γρύλου προς το Γηροκομείο Ναυπλίου.

Το ποσό της δωρεάς 10.000 € (δέκα χιλιάδων ευρώ) κατατέθηκε στις 29/11/2022 από τον «Οργανισμό Αξιο(ν)ποιώ», υπό τη προεδρία του συζύγου της Γιάννη  Γρύλου, στο τραπεζικό λογαριασμό του Γηροκομείου Ναυπλίου στην Εθνική Τράπεζα και θα χρησιμοποιηθεί για τη ανακαίνιση της κουζίνας του Γηροκομείου προς όφελος των 40 τροφίμων. 

Ευχαριστώ από καρδιάς την   εικαστικό Χαρά Μαρή-Γρύλου που είχε εκθέσει τα έργα της με θέμα «Αποτυπώματα» από  13 μέχρι 21  Αυγούστου 2022 στη γκαλερί μου Vasiliki-galerie d’art, Φαβιέρου 1 & Σταϊκοπούλου 50, στο ιστορικό κέντρο του Ναυπλίου.

Η έκθεση αυτή είχε αφιλοκερδώς οργανωθεί,  όπως όλες οι εκθέσεις των εικαστικών από τη γκαλερί μου Vasiliki – galerie d’art, και αναλαμβάνω, ως γνωστόν, όλα τα έξοδα. 

Η Χαρά Μαρή – Γρύλου έχοντας μεγαλώσει στο Ηράκλειο Κρήτης, σε μια οικογένεια γνωστή για τις ανθρώπινες αξίες της, άκουσε με πολλή αγάπη την εισήγηση μου για μια δωρεά προς όφελος των τροφίμων του Γηροκομείου Ναυπλίου. 

Σήμερα με ιδιαίτερη  συγκίνηση την ευχαριστώ από καρδιάς.

Βασιλική Ξυλινά – Vasiliki – galerie d’art  , Φαβιέρου 1 & Σταϊκοπούλου 50

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ