Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΒΙΝΤΕΟ: "Τρέχοντας στο Κάστρο του Ναυπλίου" - Ένα μοναδικό στο είδος του...

ΒΙΝΤΕΟ: “Τρέχοντας στο Κάστρο του Ναυπλίου” – Ένα μοναδικό στο είδος του αθλητικό γεγονός

Ο Δήμος Ναυπλιέων, ο Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού και Περιβάλλοντος (ΔΟΠΠΑΤ), σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο ΓΕ Αργολίδας και υπό την αιγίδα του ΕΟΤ του Π.Σ.Α.Τ, διοργάνωσε τον Αγώνα «Τρέχοντας στο Κάστρο του Ναυπλίου – Nafplio Castle Run» σήμερα Κυριακή 27 Νοεμβρίου.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε με σημαντική συμμετοχή αθλητών όλων την ηλικιών με την υποστήριξη του Υπουργείου Αθλητισμού και Πολιτισμού, του Υπουργείου Παιδείας, του Επιμελητηρίου Αργολίδας και του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) του Πανεπιστημίου Harvard.

Η Διοργάνωση περιελάμβανε τα αγωνίσματα:

Παλαμήδειος Άθλος – Ανάβαση Κάστρου.

10 χλμ. 

5 χλμ. 

2,5 χλμ. 

Στόχος της Διοργάνωσης να δημιουργήσει ένα μοναδικό στο είδος του αθλητικό γεγονός προσελκύοντας δρομείς από ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
να προβάλλει το Ναύπλιο και τις ομορφιές του καθώς και τη μακρά και αξιοσημείωτη πολιτιστική του κληρονομιά και παράδοση. Να «ανοίξει» έναν διάλογο για την παρουσία και τη σύνδεση των μνημείων με το σήμερα.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των αγώνων πραγματοποιήθηκαν στον οριοθετημένο χώρο στην είσοδο του Κάστρου επί της οδού 25ης Μαρτίου όπου βρισκόταν και όλες οι υποστηρικτικές λειτουργίες της Διοργάνωσης.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ