Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕκπαίδευση από ομάδα του ΕΚΑΒ Αργολίδας και εγκατάσταση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή στην...

Εκπαίδευση από ομάδα του ΕΚΑΒ Αργολίδας και εγκατάσταση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή στην Καρυά

Άλλη μια ωραία συνάντηση των εκπαιδευτών  του ΕΚΑΒ Αργολίδας με μέλη  του συλλόγου “Το Αρτεμίσιο ” στην Καρυά πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Η Μαρία Θεοδωσάκου  , η Αθηνά Δήμου και ο Σπύρος Ντούλιας με αφορμή την αγορά και τοποθέτηση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (ΑΕΑ) στην Καρυά, εκπαίδευσαν άλλη μια ομάδα πολιτών στις πρώτες βοήθειες σε απειλητικές για τη ζωή καταστάσεις και στη καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) με τη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (ΑΕΑ),αυξάνοντας έτσι τους πρώτους ανταποκριτές σε μια κοινότητα μακριά από υγειονομικούς σχηματισμούς.

Εξαιρετικό κλίμα και διάθεση έκαναν τη διαδικασία ακόμα πιο ευχάριστη.Με την ευχή τέτοιες πρωτοβουλίες να βρούμε μιμητές, θερμές ευχαριστίες για τη φιλοξενία!

Στη συνέχεια μια σημαντική προσπάθεια ολοκληρώθηκε σήμερα με την εγκατάσταση του πρώτου αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (AED) στην Καρυά, σε συνδυασμό και με την επανάληψη σεμιναρίου πρώτων βοηθειών!

Συγχαρητήρια σε όσους και όσες συνέβαλαν αποφασιστικά στην προνοσοκομειακή υγειονομική κάλυψη της περιοχής μας! H Καρυά φέρει πλέον και την αντίστοιχη διεθνή σήμανση παρουσίας του μηχανήματος.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ