Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣτην Αργολίδα ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης (βίντεο)

Στην Αργολίδα ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης (βίντεο)

Στην Αργολίδα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη 19 Οκτωβρίου ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτής Λακωνίας, κ. Σταύρος Αραχωβίτης όπου και πραγματοποιεί συναντήσεις με συνεταιριστές και παραγωγούς.

Ο κ. Αραχωβίτης συνοδευόμενος από τον βουλευτή Αργολίδας, κ. Γιάννη Γκιόλα, τον πολιτευτή εργατολόγο, κ. Γιώργο Γαβρήλο και στελέχη του κόμματος από την Αργολίδα βρέθηκε στο χώρο της ΚΑΣΟΑ “Δαναός” όπου και είχε συνάντηση με εκπροσώπους συνεταιρισμών προκειμένου να συζητηθούν τα σοβαρά θέματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο ειδικότερα στην Αργολίδα, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο πρόβλημα που έχει προκύψει με τις προκαταβολές αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ. 

Παρακολουθήστε τα βίντεο του argonafplia.gr

Η επίσκεψη του Σταύρου Αραχωβίτη έγινε με μοναδικό σκοπό την ανάδειξη των ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι πορτοκαλαιοπαραγωγοί του Νομού, οι οποίοι μετά τις μεθοδεύσεις της Κυβέρνησης βρίσκονται μπροστά στο ορατό ενδεχόμενο να είναι αναγκασμένοι να επιστρέψουν χρήματα από τις προκαταβολές των αποζημιώσεων λόγω του παγετού του Ιανουαρίου ή να συμψηφιστούν με μελλοντικές αποζημιώσεις ενδεχόμενων φυσικών καταστροφών, ενώ ταυτόχρονα λόγω του αυξημένου πια κόστους παραγωγής καλούνται να πληρώσουν ακόμη περισσότερα ώστε να καλλιεργήσουν τα χωράφια τους.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ