Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΗ Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας στήριξε το 1ο Φεστιβάλ Αναρρίχησης Ερμιονίδας

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας στήριξε το 1ο Φεστιβάλ Αναρρίχησης Ερμιονίδας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Φεστιβάλ Αναρρίχησης Ερμιονίδας που περιελάμβανε μια πληθώρα δραστηριοτήτων και events, όπως αναρριχητικούς διαγωνισμούς, bouldering, εργαστήρια, πεζοπορίες, yoga, slackline, ομιλίες, προβολή ταινίες, BBQ, μουσική και άφθονη αναρρίχηση, ιδίως στα πεδία του Καταφυκίου, Πετρογέρακα και Κάστρου Θερμησίας.

Έμπειροι εκπαιδευτές και με τον ανάλογο αναρριχητικό εξοπλισμό (μποντριέ, κράνη, σχοινιά κλπ) καθοδήγησαν μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν στην πράξη την αναρρίχηση και να σκαρφαλώσουν στους βράχους.

Οκτώ μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αργολίδας συμμετείχαν καλύπτοντας υγειονομικά τη δράση στο αναρριχητικό πεδίο του Καταφυκίου, προσφέροντας τις πρώτες βοήθειες όταν αυτό κρίθηκε απαραίτητο.

Παράλληλα, την ίδια ημέρα και ώρα, ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Ήρας διοργάνωσε τον 3ο πολιτιστικό του περίπατο στην Παναγία Βασέρκα, με αφετηρία το παλιό Δημοτικό Σχολείο Ήρας. Με σύμμαχο τον καλό καιρό, η διαδρομή πραγματοποιήθηκε χωρίς προβλήματα και με τη συμμετοχή δύο μελών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αργολίδας που υποστήριξαν την υγειονομική κάλυψη της διαδρομής.

Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για την εμπιστοσύνη τους.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ