Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΗ Ποδηλατοβόλτα του Νέου Σχολείου Αργολίδας έδωσε στους μαθητές χαρά και όρεξη...

Η Ποδηλατοβόλτα του Νέου Σχολείου Αργολίδας έδωσε στους μαθητές χαρά και όρεξη να ετοιμάσουμε τις επόμενες μας δράσεις

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι ΝΕΟΠΕΤΑΛΙΕΣ, η Ποδηλατοβόλτα που διοργάνωσε το Σχολείο μας σε συνεργασία με το ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλιέων και το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Εκπαιδευτηρίου μας!

Πάνω από 150 ποδηλάτες (μαθητές, καθηγητές, γονείς και φίλοι του Σχολείου) αναχώρησαν από το προαύλιο του Σχολείου με προορισμό την Πλατεία Φιλελλήνων στο Ναύπλιο. Επίσης, συμμετείχαν  με το Νέο Σχολειο – καλύπτοντας υγειονομικά και τεχνικά τη δράση αυτή – το περιφερειακό τμήμα Ναυπλίου του Ερυθρού Σταυρού και τα καταστήματα ποδηλάτων ΚΙΝΤΗΣ.

Περίπου μια ώρα διήρκησε η πορεία των ποδηλάτων με απόλυτη ασφάλεια, κάτι το οποίο φρόντισαν με πολύ υπομονή η τροχαία Αργους, τροχαία Ναυπλίου αλλά και το Λιμενικό Σώμα.

Ο τερματισμός συνοδεύτηκε από μουσικές και όμορφα κεράσματα για όλους τους συμμετέχοντες!

Ευχαριστούμε θερμά το ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλιέων, τα καταστήματα ΚΙΝΤΗΣ, το περιφερειακό τμήμα Ναυπλίου Ερυθρού Σταυρού, την τροχαία Αργους, τροχαία Ναυπλίου, Λιμενικό Σώμα και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, το Athlisis Tennis Club και τα εκπαιδευτήρια Μαλτέζου για τη στήριξη τους.

Το μεγαλύτερο χειροκρότημα όμως ανήκει σε όλους τους συμμετέχοντες που αφιέρωσαν το Κυριακάτικο Πρωινό τους σε μια αθλητική δράση δίνοντας μας χαρά και όρεξη να ετοιμάσουμε τις επόμενες μας δράσεις.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ