Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΒΙΝΤΕΟ: Στην Αργολίδα κλιμάκιο της ΝΔ "για την καταγραφή των προβλημάτων και...

ΒΙΝΤΕΟ: Στην Αργολίδα κλιμάκιο της ΝΔ “για την καταγραφή των προβλημάτων και την ανάδειξη του κυβερνητικού έργου”

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας τις Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται από το πρωί σήμερα Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στην Αργολίδα

Πρόκειται για τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Παύλο Μαρινάκη, τον Γιώργο Στύλιο (Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων), τον Στέλιο Κονταδάκη (γραμματέας Οργανωτικού), τον Ευθύμιο Μπακογιάννη (γενικός γραμματέας χωρικού σχεδιασμού και αστικού περιβάλλοντος) και τον Γιώργο Διδασκάλου (γενικό γραμματέας Υπουργείου Πολιτισμού).

Στις 5.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί και διευρυμένη νομαρχιακή συνέλευση της ΔΕΕΠ Αργολίδας, σε ξενοδοχείο του Ναυπλίου.

 Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Στύλιος επισκέφθηκε συσκευαστήριο στη Δαλαμανάρα και επιχείρηση εμπορίας ελαιολάδου, ενώ ο Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και ο Γραμματέα Οργανωτικού επισκέφθηκαν το ΚΔΑΠ ΑΜεΑ Πυργέλας. Παρόντες στις επισκέψεις ο βουλευτής Γιάννης Ανδριανός, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ, Παναγιώτης Ζαχαριάς, οι πολιτεύτριες Ελένη Παναγιωτοπούλου και Σόνια Κρίγγου, ο πρόεδρος του ΠΕΣΥ, Γιάννης Μαλτέζος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αναστάσιος Γανώσης και Βασίλης Σιδέρης και στελέχη του κόμματος.

Ο Ευθύμιος Μπακογιάννης, θα βρεθεί στην Ερμιονίδα, στο Πόρτο Χέλι, ενώ ο Γιώργος Διδασκάλου, θα επισκεφθεί το αρχαιολογικό μουσείο Άργους, τον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου Ναυπλίου, το τελωνείο Ναυπλίου, το κτίριο Βίγγα και τις Μυκήνες.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ