Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΟι ακαδημίες του ΓΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ HANDBALL ξεκινούν την αθλητική χρονιά με...

Οι ακαδημίες του ΓΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ HANDBALL ξεκινούν την αθλητική χρονιά με νέα δεδομένα και αθλητικούς στόχους

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά, ο ΓΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ HANDBALL αναπτύσει μεθοδικά τα τμήματα υποδομής του.

Διαθέτοντας τμήματα αγοριών και κοριτσιών στο Ναύπλιο αλλά και στο Δρέπανο, ο σύλλογος μας με τους επιστήμονες, παιδαγωγούς- προπονητές του, μεταλαμπαδεύει σε 80 περίπου παιδιά, την αγάπη για τον αθλητισμό, μέσα από το άθλημα του Handball.

Ακόμα πιο σημαντικά για εμάς, να δώσουμε στα παιδιά αξίες, όπως η ομαδικότητα, ο σεβασμός, η αλληλεγγύη, η αυτοεκτίμηση!

Παρά το γεγονός, ότι για εμάς δεν είναι αυτοσκοπός, σε αυτή την πενταετία υπήρξαν και κάποιες σημαντικές επιτυχίες για έναν νέο σύλλογο  όπως εμείς.

2018-2019 Πρωταθλητές Πελοποννήσου Μίνι Κοριτσιών

2021-2022 Πρωταθλητές Πελοποννήσου Μίνι Αγοριών

2021-2022 Πρωταθλητές Πελοποννήσου Παμπαίδες Β’

2021-2022 3η Θέση στο τουρνουά Μίνι North Attica

Φέτος οι ακαδημίες μας ξεκινούν πλέον με νέα δεδομένα όπου θα έχουν χρόνο να κάνουν άνετες προπονήσεις και να βάλουν μεγαλύτερους αθλητικούς στόχους τόσο στο Κλειστό όσο και στο νέο γήπεδο Handball πίσω από τη μικρή κερκίδα  του ποδοσφαίρου στο ΔΑΚ Ναυπλίου.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος έκανε την ακολουθεί ανακοίνωση:

“Ο Πολυνίκης στο Handball κάνει μεγάλη προσπάθεια ξεκινώντας από τις μικρές ηλικίες και φτάνοντας με την  ανδρική ομάδα μέχρι την  Α2 Εθνική κατηγορία. Το ανακαινισμένο κλειστό της Αγίας Τριάδας θα εξυπηρετήσει σίγουρα την προπονητική δραστηριότητα όπως και το ανοικτό γήπεδο Handball πίσω από τη μικρή κερκίδα  του ποδοσφαίρου στο ΔΑΚ Ναυπλίου.”

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ