Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΠολιτικοί Συνταξιούχοι Άργους: "Άνθρακες ο θησαυρός" οι εξαγγελίες του Πρωθυπουργού (βίντεο)

Πολιτικοί Συνταξιούχοι Άργους: “Άνθρακες ο θησαυρός” οι εξαγγελίες του Πρωθυπουργού (βίντεο)

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Άργους, κ. Νίκος Καρδαράκος μιλά στην κάμερα του argonafplia.gr με αφορμή τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκη.

Σε πρόσφατη ανακοίνωσή του ο Σύλλογος αναφέρει:

Θεωρούμε πως η ενημέρωση είναι ο καλύτερος σύμμαχός μας για να μπορούμε να αντιπαρατεθούμε στον εμπαιγμό των δήθεν αυξήσεων και δήθεν παροχών που απλόχερα παραχωρεί η κυβέρνηση σ’ εμάς τους συνταξιούχους.

Συνάδελφοι

Οι συντάξεις μας παραμένουν άγρια πετσοκομμένες και καθηλωμένες τα τελευταία 12 χρόνια. Οι παροχές υγείας και οι κοινωνικές παροχές προς εμάς είναι ανύπαρκτες. Η δήθεν επιδοματική παροχολογία δεν αγγίζει καθόλου εμάς τους πολιτικούς συνταξιούχους. Είμαστε κάθετα αντίθετοι στην επιδοματική πολιτική και στον επιδοματικό εθισμό. Θέλουμε και θα ζήσουμε με αξιοπρέπεια με τις συντάξεις μας που αποκτήσαμε μέσα από τη δουλειά μας.

Εργαστήκαμε με συνέπεια και υπευθυνότητα στο δημόσιο τομέα υπηρετώντας τις επιταγές της πολιτείας. Βάλαμε πλάτη στα δύσκολα και στηρίξαμε την κοινωνία και τα άνεργα παιδιά κι εγγόνια μας.

Αξίζουμε μια δίκαιη κι αξιοπρεπή αντιμετώπιση από την Πολιτεία.
Απαιτούμε από την Πολιτεία να μας αποκαταστήσει και να μη μας οδηγεί στην ανέχεια και στην εξαθλίωση.

Η αγωνιστική μας επαγρύπνηση και συμμετοχή είναι ο μοχλός αποτροπής και ανατροπής κάθε αντισυνταξιουχικού και αντικοινωνικού μέτρου.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ