Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝαύπλιο: Ημερίδα της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (βίντεο)

Ναύπλιο: Ημερίδα της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (βίντεο)

«Τα δικαιώματα και οι κοινωνικές παροχές για τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους. Ο ρόλος των τοπικών αρχών, των κοινωνικών εταίρων και των οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου», είναι ο τίτλος της ημερίδας που πραγματοποίησε η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία σήμερα Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στο Ναύπλιο, στο FOUGARO ARTCENTER.

Υλοποιείται η Πράξη «Καταπολέμηση των Διακρίσεων και Προώθηση της Κοινωνικής και Εργασιακής Ένταξης για τα Άτομα με Αναπηρία, Χρόνιες Παθήσεις και τις Οικογένειές τους που Διαβιούν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, “ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ”», μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Πελοπόννησος 2014-2020» με τη συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ.

Σκοπός της Πράξης είναι η προώθηση της κοινωνικής ένταξης των ατόμων με αναπηρία, των ατόμων με χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους που διαβιούν στην Περιφέρεια της Πελοποννήσου και η πρόσβαση και επανένταξη των ατόμων με αναπηρία ή/και χρόνιες παθήσεις στην αγορά εργασίας.

Στο Ναύπλιο βρέθηκε το πρωί και η κάμερα του argonafplia.gr

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ