Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣυγχαρητήρια στους Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων...

Συγχαρητήρια στους Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου που μετά από συστηματική, πολύμηνη και ενδελεχή έρευνα κατάφεραν να εξαρθρώσουν εγκληματική οργάνωση, η όποια δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση-πώληση ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή του νομού Αργολίδος και του νομού Αττικής.

Ειδικότερα μετά από συντονισμένη επιχείρηση με τη συμμέτοχη αστυνομικών του Τ.Α.
Ναυπλίου, της Υπ/νσης Δίωξης Ναρκωτικών /Δ.Α. Αττικής, του Τ.Α. Αμαρουσίου και τη συνδρομή αστυνομικών σκύλων ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, του Τ.Α. Ναυπλίου, της Υ.Α. Καλαμάτας και της ΥΕΕΜΣΑΣ/ΔΕΑΔ, συνελήφθησαν πέντε (5) ημεδαποί μέλη ομάδας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της κατοχής – διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και νόμου περί όπλων. Επίσης ταυτοποιήθηκαν και κατηγορούνται , είκοσι επτά (27) ημεδαποί οι ο οποίοι προμηθεύτηκαν διάφορες ποσότητες ναρκωτικών κοκαΐνης, κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων από τους ανωτέρω κατηγορούμενους.

Οι συνάδελφοι μας για ακόμα μια φόρα εργαζόμενοι μεθοδικά κατάφεραν να
εμπεδώσουν το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες του Νομού Αργολίδος, κάνοντας πράξη την δέσμευση τους, ότι παρόλο η πολιτεία τούς αγνοεί επιδεικτικά με τις τελευταίες τις αποφάσεις που αφορούν τα εργασιακά τους δικαιώματα, αυτοί θα συνεχίσουν να πράττουν το καθήκον τους στο ακέραιο.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ