Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑργολίδα: Τελετή Αγιασμού για την έναρξη της καινούργιας σχολικής χρονιάς 2022-2023 στο...

Αργολίδα: Τελετή Αγιασμού για την έναρξη της καινούργιας σχολικής χρονιάς 2022-2023 στο ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Με την ευλογία της Εκκλησίας πραγματοποιήθηκε σήμερα 12/9/2022 στις 8:30 π.μ παρουσία του Συλλόγου καθηγητών, εκπροσώπων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και πολλών γονιών η τελετή Αγιασμού για την έναρξη της καινούργιας σχολικής χρονιάς 2022-2023 στο ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.

Μετά την τελετή του Αγιασμού ακολούθησαν ομιλίες από τους Διευθυντές του Γυμνασίου και του Λυκείου, καθώς και από εκπρόσωπο του Συλλόγου καθηγητών και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Όλοι τόνισαν τη σπουδαιότητα του σχολικού περιβάλλοντος και πρόσθεσαν  πως θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να συμβάλλουν στην ολόπλευρη και αρμονική ανάπτυξη της προσωπικότητας κάθε παιδιού.

Ευχή και προσδοκία όλων μας-είπαν- είναι η νέα σχολική χρονιά να είναι δημιουργική, αποδοτική, ευχάριστη και πετυχημένη, βάζοντας ο καθένας και η καθεμιά από εμάς, μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς, το δικό του μερτικό για την επίτευξη αυτών των στόχων.

Οι καθηγητές του ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ευχόμαστε από καρδιάς σε κάθε μαθήτρια , σε κάθε μαθητή και σε κάθε οικογένεια, μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ