Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΠρώτο κουδούνι σήμερα για τα Σχολεία - Αγιασμός στο Άργος (βίντεο)

Πρώτο κουδούνι σήμερα για τα Σχολεία – Αγιασμός στο Άργος (βίντεο)

Στα θρανία επέστρεψαν σήμερα πρωί Δευτέρας 12 Σεπτεμβρίου οι μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε η νέα Σχολική Χρονιά ενώ, όπως ανακοινώθηκε προ λίγων ημερών, δεν είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας.

Στο Άργος στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, όπου και φέτος η χρονιά ξεκίνησε με το κάλεσμα της παραδοσιακής κουδούνας βρέθηκε και η κάμερα του argonafplia.gr, όπως και στο Σχολικό Συγκρότημα 1ου Λυκείου και 2ου και 3ου Γυμνασίου όπου τελέστηκε από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκτάριο ο αγιασμός, παρουσία του Δημάρχους Άργους-Μυκηνών, κ. Δημήτρη Καμπόσου, του βουλευτή, κ. Γιάννη Ανδριανού, του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, κ. Δημήτρη Σχοινοχωρίτη, του περιφερειακού συμβούλου, κ. Βασίλη Σιδέρη, του Διευθυντού Β’θμιας Εκπαίδευσης, κ. Βασίλη Πολύδωρου και εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης.

Σε μήνυμά του ο Δημήτρης Καμπόσος αναφέρει:

Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές, αγαπητοί συνάδελφοι εκπαιδευτικοί, αγαπητοί γονείς,
Με την ευκαιρία της έναρξης του νέου σχολικού έτους, θα ήθελα να εκφράσω σε όλους σας τις θερμότερες ευχές μου για μια δημιουργική και εποικοδομητική χρονιά. Σήμερα τα σχολεία του Δήμου Άργους Μυκηνών υποδέχονται τους μαθητές μας για τη νέα σχολική χρονιά 2022-2023. Μια νέα χρονιά που ξεκινά με ελπίδες, όρεξη για δουλειά, αισιοδοξία και χαμόγελο. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο των εκπαιδευτικών μας και καλή πρόοδο σε όλους τους μαθητές. Η μόρφωση είναι διαρκής αγώνας που απαιτεί επιμονή, υπομονή και εργατικότητα.

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ