Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣτο Ειδικό Σχολείο για τον Αγιασμό ο Δημήτρης Κωστούρος (βίντεο)

Στο Ειδικό Σχολείο για τον Αγιασμό ο Δημήτρης Κωστούρος (βίντεο)

Στο Ειδικό Γυμνάσιο – Λύκειο στα Λευκάκια βρέθηκε σήμερα το πρωί για τον καθιερωμένο Αγιασμό με την έναρξη της Σχολικής Χρονιάς 2022-23 ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, κ. Δημήτρης Κωστούρος, επισημαίνοντας πόσο σημαντικό είναι το επίπεδο της συγκεκριμένης Σχολικής Μονάδα να είναι υψηλό “και είναι υψηλό, είμαστε δίπλα να στηρίξουμε τη λειτουργία αυτού του Σχολείου”.

Σε μήνυμα του ο κ. Δημήτρης Κωστούρος αναφέρει:

Αγαπητά μου παιδιά, δίχως υπερβολή αποτελείτε το παρόν και το μέλλον του δήμου και της χώρας μας. Με υπομονή, σύνεση, υπευθυνότητα, μεθοδικότητα και ομοψυχία είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε με επιτυχία στις απαιτήσεις της φετινής χρονιάς.
Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, γονείς και κηδεμόνες, σας εύχομαι ολόψυχα να έχετε τη ψυχική δύναμη, την υπομονή, την πίστη και να σταθείτε στο πλάι των παιδιών μας πολύτιμοι αρωγοί παρέχοντας στην προσπάθεια που θα κάνουν όλα τα απαραίτητα εφόδια για την επίτευξη των στόχων τους.

Από την μεριά μας ως Δήμος Ναυπλιέων με σχεδιασμό και προγραμματισμό έχουμε τα σχολεία του Δήμου μας έτοιμα να υποδεχτούν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας σε ένα καθαρό και ασφαλές σχολικό περιβάλλον. Έχουμε φροντίσει, με έργα συντήρησης και αναβάθμισης, με την προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού, καθώς και με την πρόσληψη του απαραίτητου προσωπικού καθαριότητας, να διασφαλίσουμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων του Δήμου.
Και φέτος θα είμαστε στο πλάι των μαθητών και των εκπαιδευτικών, συνεχώς, έτοιμοι να ανταποκριθούμε, άμεσα, σε όποια ανάγκη προκύψει.
Η πανδημία και η ενεργειακή κρίση που μαστίζει τη διεθνή κοινότητα είναι εδώ κι όλοι πρέπει να οπλιστούμε με υπομονή, πίστη και αισιοδοξία.
Η εκπαίδευση βρίσκεται σταθερά στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων μας ως χώρος προσφοράς, γνώσης και μάθησης για τα παιδιά μας το σήμερα και το αύριο του τόπους μας.

Εύχομαι σε όλους σας, πρωτίστως υγεία και εν συνεχεία, μια εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά.

Στα παιδιά μας καλή πρόοδο.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ