Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2022
ΑρχικήΤο GPS οδήγησε στο γκρεμό τουρίστες στα Καλάβρυτα - Σώθηκαν από θαύμα...

Το GPS οδήγησε στο γκρεμό τουρίστες στα Καλάβρυτα – Σώθηκαν από θαύμα 4 Γερμανοί τουρίστες 

Μόνο θαύμα μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς το πως σώθηκαν 4 Γερμανοί τουρίστες με το βαρύ όχημά τους να κρέμεται έτοιμο να πέσει σε χαράδρα στον “δρόμο” από Ιερά Μονή Μακελλαριάς Καλαβρύτων προς το χωριό Λαπαναγοί.

Οι τουρίστες με την βοήθεια της τεχνολογίας (GPS) θέλησαν χθες Τρίτη 6/9, να διασχίσουν μια κατα τ άλλα μοναδική διαδρομή χωρίς να υπολογίσουν οτι εδώ είμαστε Ελλάδα. Το GPS έδειξε τον δρόμο, τον ακολούθησαν και βρέθηκαν σε ένα επικίνδυνο και ουσιαστικά αδιάβατο δρόμο. Στην προσπάθειά τους να περάσουν, αφού επιστροφή δεν μπορούσε να γίνει, ο δρόμος υποχώρησε και το όχημά τους βρέθηκε αιωρούμενο πάνω από χαράδρα που οδηγεί στον ποταμό Σελινούντα. Από θαύμα και μόνο το όχημα δεν έπεσε αφού στάθηκε στην άκρη του γκρεμού.

Στο σημείο έσπευσαν άντρες της Π.Υ.Καλαβρύτων και του Α.Τ.Καλαβρύτων έδεσαν το όχημα για να μην πέσει ωστόσο η ανέλκυσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Σύμφωνα με το kalavrytanews    η  κατασκευή του δρόμου αυτού που συνδέει την Ιερά Μονή Μακελλαριάς με Λαπαναγούς και από εκεί με την Αιγιάλεια έχει “κολλήσει” στην γραφειοκρατία μεταξύ υπηρεσιών με τα κονδύλια για την κατασκευή του να είναι εγκεκριμένα, αλλά να… αναμένουν υπογραφές…

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ