Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΜε εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε το πολιτιστικό φεστιβάλ «Αρτεμίσια 2022» στην Καρυά Αργολίδας

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε το πολιτιστικό φεστιβάλ «Αρτεμίσια 2022» στην Καρυά Αργολίδας

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τρίτη 30/8 το πολιτιστικό φεστιβάλ «Αρτεμίσια 2022» που διοργανώθηκε από τον ΚΑΡΥΑ – Σύλλογος “Το Αρτεμίσιο” [[email protected]] !

Τέσσερις συναυλίες, μια πεζοπορική δραστηριότητα και δυο προβολές ισπανόφωνου κινηματογράφου αποτέλεσαν τα ορόσημα του φεστιβάλ που τιμήθηκε φέτος από πλήθος κόσμου, φίλων της Καρυάς και ντόπιους.

Το φεστιβάλ ανέδειξε τον σημαντικό ρόλο του συλλόγου στην κατεύθυνση της προβολής του πανέμορφου τόπου μας και στην προσπάθεια να καταστήσουμε το χωριό πόλο έλξης για επισκέπτες, ομογενείς και ανθρώπους που αγαπούν τη φύση και τον πολιτισμό.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου με τον πρόεδρο Γιαννης Γαλανης καθώς και φίλοι και εθελοντές των δράσεων συμμετείχαν ενεργά βοηθώντας στο επίπεδο της άρτιας οργάνωσης και εξυπηρετώντας τους φίλους που επισκέφτηκαν το χωριό τις ημέρες του Αυγούστου.

Το φεστιβάλ υποστηρίχθηκε σημαντικά από ανθρώπους και φορείς, τους οποίους οφείλουμε να αναφέρουμε ακολούθως και να τιμήσουμε για την προσφορά τους:

  • Την ΚΕΔΑΜ και τον πρόεδρό της Panagiotis Skoufis που ήταν αρωγοί στην προσπάθεια διοργάνωσης και ενέταξαν το φεστιβάλ στα πλαίσια του πολιτιστικού φεστιβάλ του Δήμου Άργους Μυκηνών
  • Τον Μιχαλης Πικουλης και την εταιρεία του Intradoor με τη διαχρονική υποστήριξη των πολιτιστικών δράσεων. Η εταιρεία έχει σταθερή παρουσία στη βιομηχανία εσωτερικών πορτών με διεθνή πλέον παρουσία σε πολλές ηπείρους (https://www.intradoor.gr)
  • Τον Νικος Κοντος και την εταιρεία του “ΤΟ ΓΥΑΛΙ” (http://www.toyiali.gr/el/) για την υποστήριξη της συναυλίας του Δημοσθένη Τσάμη. “ΤΟ ΓΥΑΛΙ” δραστηριοποιείται πάνω από 40 έτη στον χώρο των γυάλινων κατασκευών και εδράζεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις στη Νέα Κίο.
  • Την εταιρεία Denezis S.A που αποτέλεσε χορηγό στην τελευταία συναυλία των Αέναων και κάλυψε με τις γευστικές επιλογές όλες τις εκδηλώσεις του συλλόγου. Η εταιρεία διαθέτει μακρά τεχνογνωσία στον χώρο του κρέατος και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα από τον πρωτογενή τομέα μέχρι την εμπορία του τελικού προϊόντος (http://denezis-meat.gr/indexe.php)
  • Τον Ioannis Iordanoglou και την εταιρεία του Perseas Perseas με μεγάλη εμπειρία στον χώρο του real estate και της διαχείρισης πολυτελών κατοικιών.(https://perseasmanagement.gr/el/)
  • Το πρατήριο υγρών καυσίμων ΣΠΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ στη Χούνη Καρυάς.
  • Την εταιρεία Κosmos Bakery
  • Την εταιρεία Denezis Wines
  • Τον Σπύρο Αφίφη και το ROSSO CAFE (https://www.rossocafe.gr/)
  • Τον Δημήτρη Γκαλέτση (ενοικιαζόμενα δωμάτια, Καρυά Αργολίδας)

Οφείλουμε τέλος ονομαστική αναφορά στους μουσικούς και τους οργανωτικούς συντελεστές του φεστιβάλ!

Καλλιτεχνικός διευθυντής: Delis Giannis

Συναυλία 17/8

Thodoris Kotonias (φωνή), Βιολέτα Ίκαρη (φωνή), Κώστας Μαυριδάκης (μπάσο), Νίκος Βερύκοκος (βιολί), Διονύσης Θεοδόσης (πνευστά), Θάνος Κολοκύθας (κιθάρα)

Συναυλία 19/8

Δημοσθενης Τσαμης (φωνή), Sidorela Sindy (κιθάρα-φωνή), Αντώνης Καραβίας (μπουζούκι-φωνή), Ιωακείμ Ασλανίδης (ακουστικές, ηλεκτρικές κιθάρες), Μπόγας Ανδρέας (πλήκτρα)

Συναυλία ρεμπέτικης μουσικής 26/8

Giorgos Galanis (μπουζούκι – μπαγλαμά), Δέσποινα Ντερελή (φωνή – ακκορντεόν), Ιορδάνης Δαμιανός (φωνή – μπουζούκι – μπαγλαμά), Θανάσης Κυπραίος (φωνή – κιθάρα)

Συναυλία Αέναοι, 30/8

Goulis Karamo (φωνή – μπάσο), Paspaliaris Kostas (φωνή – μπουζούκι), Delis Giannis (κιθάρα – κλαρίνο), Φίλιππος Δελής (ακουστική κιθάρα), Ανδρέας Μπόγας (ενορχήστρωση – πλήκτρα), Thanos Karanasios (βιολί), Αλέξανδρος Μαραγκός (τύμπανα). Η μικρή Ελευθερία σε μια εμφάνιση – έκπληξη της νέας γενιάς μουσικών της Καρυάς, στο σαντούρι.

Ήχος – Φωτισμός

Kostas Tsevopoulos

Kostas Iliopoulos

Χορηγός επικοινωνίας: Καντίνι Web Radio

Δημιουργικό αφίσας: George Dedevesis και Δεδεβέσης Εκτυπώσεις – Κατασκευές (http://www.dedevesis.gr/index.php)

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ