Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΝαύπλιο: Μεγάλη η συμμετοχή στη Σχολή Προπονητών Σωματικής Διάπλασης & Fitness

Ναύπλιο: Μεγάλη η συμμετοχή στη Σχολή Προπονητών Σωματικής Διάπλασης & Fitness

Μεγάλη η συμμετοχή στη Σχολή Προπονητών Σωματικής Διάπλασης & Fitness της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, η οποία λαμβάνει χώρα στο Ναύπλιο στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο με 120 υποψήφιους προπονητές.

Σε επίσκεψη του ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος είπε τα ακόλουθα:

Είχα την χαρά και την τιμή να παρευρεθώ στα Σεμινάρια προπονητικής για το άθλημα της Σωματικής Διάπλασης που πραγματοποιείται στο Ναύπλιο υπό την καθοδήγηση και την εποπτεία του δικού μας Tasos Koligionis.. Ένα άθλημα που απαιτούνται τεράστια αποθέματα υπομονής, επιμονής, αυτοσυγκέντρωσης και ισχυρής θέλησης που πρέπει να παλέψεις με συνέπεια και σοβαρότητα για να τα καταφέρεις. Ο Τάσος τα κατάφερε και με το παραπάνω αποτελώντας τον αναμορφωτή του αθλήματος της Σωματικής Διάπλασης οδηγώντας το σε ένα άλλο επίπεδο.

Αυτή τη γνώση και τη διαρκή μάθηση αποφάσισε να τη μεταλαμπαδεύσει με τους συνεργάτες του μέσα από τα σεμινάρια προπονητικής για τη Σωματική Διάπλαση τα οποία αποτελούν μια πρωτοποριακή οπτική του αθλήματος του bodybuilding στην Ελλάδα.

Διαμορφώνοντας το σώμα ενός αθλητή διαμορφώνεται ταυτόχρονα και η προσωπικότητα του. Η διαρκής άθληση και μάθηση ενός τόσου επίπονου αθλήματος δημιουργεί όχι μόνο καλούς αθλητές αλλά και καλύτερους ανθρώπους.

Συγχαρητήρια σε όλους τους εν δυνάμει προπονητές, εισηγητές και αθλητές που συμμετέχουν στα σεμινάρια.

Ως Δήμος Ναυπλιέων και ΔΟΠΠΑΤ θα στεκόμαστε αρωγοί σε δράσεις που στηρίζουν το πνεύμα και την σωματική άσκηση υποστηρίζοντας κάθε προσπάθεια που κινείται προς αυτή την κατεύθυνση.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ