Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΜΕΣΣΗΝΙΑΚλειστός από χθες ο δρόμος Φιλιατρά – Γαργαλιάνοι στο χείμαρρο Λαγκούβαρδου

Κλειστός από χθες ο δρόμος Φιλιατρά – Γαργαλιάνοι στο χείμαρρο Λαγκούβαρδου

Κλειστός είναι από χθες ο δρόμος Φιλιατρά – Γαργαλιάνοι στο ύψος του χειμάρρου Λαγκούβαρδου καθώς η εταιρεία που έχει αναλάβει την εργολαβία έσκαψε τον δρόμο.

Να θυμίσουμε ότι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Φιλιατρά – Γαργαλιάνοι λόγω των εργασιών βελτίωσης του οδικού άξονα θα ισχύσουν μέχρι τις 24 Ιανουαρίου 2024.

Οι ρυθμίσεις που θα ισχύσουν είναι οι εξής:

-Η κυκλοφορία των οχημάτων από Πύλο προς Φιλιατρά – Κυπαρισσία θα διοχετεύεται μέσω του κόμβου Γαργαλιάνων και της επαρχιακής οδού 14 (Γαργαλιάνοι – Μαραθούπολη) και κατόπιν μέσω της επαρχιακής οδού 15 (Φιλιατρά – Αγία Κυριακή – Μαραθούπολη – Κορυφάσιο) με κατεύθυνση προς Κυπαρισσία

-Η κυκλοφορία των οχημάτων από Κυπαρισσία προς Πύλο – Μεθώνη θα διεξάγεται μέσω επ. οδών 14 και 15, αντίστοιχα

-Η επαρχιακή οδός 9, μέσω της οποίας διενεργείται στην παρούσα φάση η κυκλοφορία των οχημάτων, διακόπτεται στο ρέμα Λαγκούβαρδου

-Επί της επαρχιακής οδού 9 και μέχρι τα σημεία στα οποία διακόπτεται, θα διενεργείται μόνο η τοπική κίνηση από και προς τις ιδιοκτησίες, καθώς και προς τους οικισμούς της Αγίας Κυριακής, Βάλτας και Λαγκούβαρδου, ακολουθώντας πάντοτε τις πινακίδες σήμανσης.

Η ανάδοχος εταιρεία «Γ. ΠΕΤΡΗΣ Α.Τ.Ε.» υποχρεούται καθ’ όλη τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών να τοποθετήσει και να συντηρεί την απαιτούμενη οδική σήμανση, καθώς και για τη λήψη όλων των μέτρων για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Πηγη: https://www.gargalianoionline.gr/

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ