Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΚΤΑΚΤΟ«Άνοιξαν» οι ουρανοί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Δείτε βίντεο την παράσυρση...

«Άνοιξαν» οι ουρανοί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – Δείτε βίντεο την παράσυρση διανομέα από τα ορμητικά νερά

«Άνοιξαν» οι ουρανοί νωρίς το μεσημέρι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Αλλάζει ξανά το σκηνικό του καιρού σε πολλές περιοχές της χώρας μας, όπως είχε ενημερώσει η ΕΜΥ, με βροχές, καταιγίδες και πτώσεις κεραυνών.

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ξέσπασε πριν από λίγο καταιγίδα, με αποτέλεσμα κεντρικές οδοί να έχουν μετατραπεί σε ποτάμια και οι οδηγοί οχημάτων να κινούνται με μικρές ταχύτητες.

Διανομέας παρασύρεται από τα ορμητικά νερά, πριν λίγη ώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης! . Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του.

https://www.facebook.com/1198541800/videos/613668146787696?idorvanity=834697540843077

Παρόμοιο είναι το σκηνικό και στην ανατολική πλευρά της πόλης, όπου και εκεί έχουν πλημμυρίσει δρόμοι καθιστώντας δύσκολη την κυκλοφορία. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε μέχρι στιγμής να ενεργήσει για αντλήσεις υδάτων σε τέσσερις περιπτώσεις- δύο στην Περαία και δύο στο κέντρο της πόλης- και για δύο κοπές δέντρων στην περιοχή της Θέρμης.

Σύμφωνα με το Περιφερειακό Μετεωρολογικό Κέντρο Μακεδονίας παρόμοια μπουρίνια παρατηρούνται από τα θαλάσσια τμήματα ανοιχτά της Χαλκιδικής, στο κέντρο, τα ανατολικά κια κινούνται σύμφωνα με το ραντάρ στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών και του Κιλκίς. Όπως αναφέρθηκε από το Μετεωρολογικό Κέντρο ισχυρές καταιγίδες θα εκδηλώνονται κατά διαστήματα όλη τη διάρκεια του 24ωρου ενώ εξασθένηση των έντονων φαινομένων αναμένεται από τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Πηγή: www.iefimerida.gr

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ