Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑ«5ο Δρόμο Κάστρου Άργους» στην Αρχαία Δειράδα και την «Λάρισα» το Κάστρο...

«5ο Δρόμο Κάστρου Άργους» στην Αρχαία Δειράδα και την «Λάρισα» το Κάστρο του Άργους

Την Κυριακή στις 28 Αυγούστου 2022 ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων & Δρομέων Αργολίδας, μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία για πέμπτη χρονιά τον «5ο Δρόμο Κάστρου Άργους».

Ήταν μια αθλητική δρομική δραστηριότητα που σκοπό έχει να αναδείξει το φυσικό κάλλος της περιοχής, με την σύνδεση δύο ιστορικών αρχαιολογικών χώρων: την Αρχαία Δειράδα και την «Λάρισα», το Κάστρο του Άργους καθώς και να γνωρίσει στους πολίτες την αξία του μαζικού αθλητισμού και της άθλησης.
Ο αγώνας ξεκίνησε από τον Προφήτη Ηλία στο Άργος, περιλάμβανε ανάβαση στο κάστρο και επιστροφή.
Στην γραμμή εκκίνησης βρέθηκαν 79 δρομείς.
Η τριάδα της γενικής κατάταξης ανδρών και γυναικών διαμορφώθηκε ως εξής:
Στους άνδρες:
1ος: ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ Γεώργιος 00:38:45
2ος: ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης (Ίκαρος Πάτρας) 00:39:20
3ος: ΣΚΟΥΤΑΡΗΣ Νικόλαος 00:40:31
Στις γυναίκες:
1η: ΣΟΥΜΑ Σπυριδούλα (Cosenza K42) 00:48:42
2η: ΠΕΤΡΟΒΑ Τσβετελίνα (ΝΑΥΠΛΙΟ) 00:49:49
3η: ΜΑΡΚΟΥ Νίνα 00:54:29
Φέτος δόθηκε στους τερματίσαντες ένα συλλεκτικό χειροποίητο αναμνηστικό που δημιουργήθηκε και κατασκευάστηκε από τα μέλη του συλλόγου.
Ως διοργανωτές θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον μεγάλο χορηγό του αγώνα μας, το Οικολογικό Ελαιοτριβείο ΕΛΙΟΝ – Τσαγκαρέλης Δ. καθώς και τα σπιτικά αναψυκτικά της #RealPure που βρέθηκαν στην γραμμή τερματισμού και ξεδίψασαν τους δρομείς.
Επίσης για τα νερά την εταιρεία Care+Full, για τις μπανάνες το #EnLefkoModernBistro, για τα γλυκά το L’amande και τον κ. Αναστάσιο Τσάγκο που μας παραχώρησε τη γκραβούρα από το αρχείο της Αργειακής Αρχειακής Βιβλιοθήκης Ιστορίας και Πολιτισμού την οποία και χρησιμοποιήσαμε στα αναμνηστικά.
Ένα μεγάλο μπράβο στους εθελοντές του αγώνα που, κατά μήκος της διαδρομής, συνέδραμαν, εμψύχωναν, τροφοδοτούσαν και καθοδηγούσαν τους συμμετέχοντες και αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους της επιτυχίας.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστούμε όλους τους συναθλητές/συναθλούμενους που έλαβαν μέρος στον αγώνα! Θεωρούμε πως όλοι έμειναν ευχαριστημένοι και αυτό αποτυπώθηκε στα χαμόγελα και τα σχόλια όλων!
Καλή αντάμωση στον 6ο Δρόμο Κάστρου Άργους!
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ