Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣΕπίσκεψη της Υφυπουργού Δόμνας Μιχαηλίδου στον Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων

Επίσκεψη της Υφυπουργού Δόμνας Μιχαηλίδου στον Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχτήκαμε στον Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων, το Σάββατο 20/08 και την Κυριακή 21/08, την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων με αρμοδιότητα σε θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα. Δόμνα Μιχαηλίδου.

Η Υφυπουργός αποδέχθηκε πρόσκληση του Δήμου μας, προκειμένου να παραστεί σε εκδήλωση που συνδιοργανώθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Ύδρας-Σπετσών & Αιγίνης Αρχιερατεία Τροιζηνίας – Μεθάνων και τον Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων, το Σάββατο 20/08, αφιερωμένη στις Αλησμόνητες Πατρίδες, με αφορμή την επέτειο συμπλήρωσης 100 ετών από την Μικρασιατική καταστροφή.
Στην εκδήλωση η κα. Μιχαηλίδου απηύθυνε χαιρετισμό, τονίζοντας τη σπουδαιότητα του ανωτέρω ιστορικού γεγονότος. Έχοντας η ίδια μικρασιάτικες ρίζες και γνωρίζοντας μέσα από τους κόλπους της οικογένειάς της ιδιαίτερες πτυχές της καθημερινότητας των προσφύγων πριν και μετά τον ξεριζωμό από τον τόπο τους, αναφέρθηκε ιδιαίτερα στον ρόλο των γυναικών και την αξία της οικογένειας.
Με την ευκαιρία της επίσκεψής της στον Δήμο μας, η Υφυπουργός κα. Δόμνα Μιχαηλίδου και ο Δήμαρχος Τροιζηνίας – Μεθάνων κ. Σπύρος Πολλάλης επισκέφτηκαν τις δύο Δημοτικές Ενότητες και συναντήθηκαν με μέλη της Δημοτικής Αρχής, Δημοτικούς Συμβούλους, Προέδρους Κοινοτήτων, τοπικούς παράγοντες, φορείς και υπηρεσίες.
Η Υφυπουργός ενημερώθηκε για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της και παράλληλα, μέσα από ουσιαστικό και δημιουργικό διάλογο, αναλύθηκαν τα προγραμματισμένα έργα, οι δυσκολίες, οι προοπτικές και οι αναπτυξιακές δυνατότητες του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων.
Ευχαριστούμε πολύ την Υφυπουργό για την αποδοχή της πρόσκλησής μας και για την ειλικρινή ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την εύρεση τρόπων επίλυσης θεμάτων που αφορούν την Τοπική Κοινωνία.
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ