Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Βιβαρίου: “Άνανδρη ενέργεια να πετάξουν το βαρκάκι μέσα...

Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Βιβαρίου: “Άνανδρη ενέργεια να πετάξουν το βαρκάκι μέσα στην λιμνοθάλασσα “

Ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Βιβαρίου διαμαρτύρεται για την ενέργεια κάποιον να ρίξουν στη λιμνοθάλασσα το βαρκάκι που καλωσόριζε τους επισκέπτες του Βιβαρίου. Ακολουθεί η ανάρτησή τους.

Η άνανδρη ενέργεια κάποιων, γιατί περί άνανδρων  πρόκειται.. να πετάξουν το βαρκάκι μέσα στην λιμνοθάλασσα το μόνο που προξένησε ήταν την οργή των επισκεπτών του χωριού μας αλλά πρωτίστως των κατοίκων του Βιβαρίου.  Διότι τ όμορφο αυτό βαρκάκι κοσμεί την είσοδο του χωριού μας με πολλούς από τους παραθεριστές να βγάζουν φωτογραφίες μ αυτό..

Αναρωτιόμαστε απλά όλοι πόσο «ΜΙΚΡΟΙ» , πόσο «ΑΞΕΣΤΟΙ» και πόσο «ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΟΙ» πρέπει να αισθάνονται αυτοί που το έκαναν..

Αισθάνεστε τώρα πιο άντρες; πιο μάγκες; Τι ; Τον άντρα και τον μάγκα κύριοι δεν τον τιμούν τέτοιες μιαρές πράξεις.. Λυπηρό από όποια οπτική γωνία κι αν το δεις…

Τέλος προς ενημέρωση το βαρκάκι είναι πάλι στη θέση του!!! Το λέμε για εσάς που θέλετε να αισθανθείτε λίγο άντρες.. μην το ξανά πειράξετε.. εάν θέλετε κάνουμε on line σεμινάρια για το πρόβλημα σας..!!!   

Την καλημέρα μας σ όλους!!! Ακόμα και σ αυτούς τους δυστυχείς ανθρώπους..!!!

 Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Βιβαρίου

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ