Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΠ.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. Για τον θάνατο συναδέλφου στο Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων...

Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. Για τον θάνατο συναδέλφου στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) εκφράζει την βαθιά οδύνη της για την απώλεια ενός ακόμη συναδέλφου, του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, ο οποίος σκοτώθηκε εν ώρα καθήκοντος.

Πρόκειται, δυστυχώς, για ακόμη μία τραγωδία που έρχεται να επιβεβαιώσει την θλιβερή διαπίστωση, πώς όσο οι αρμόδιοι κρατικοί φορείς και υπηρεσίες δεν λαμβάνουν μέριμνα για την τήρηση των μέτρων ασφαλείας και υγείας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και δεν επιβάλουν ποινές όπου και όποτε πρέπει, θα θρηνούμε συνεχώς θύματα.

Ο Γιάννης Λογοθέτης βρήκε τραγικό θάνατο εν ώρα υπηρεσίας και συγκεκριμένα πέφτοντας από γερανοφόρο όχημα ενώ κλάδευε δένδρα σε μεγάλο ύψος. Ο θάνατος του έχει συγκλονίσει τον Δήμο Λουτρακίου- Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, αλλά και την Τοπική Αυτοδιοίκηση γενικότερα.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια της στην οικογένεια του και καλεί τους αρμόδιους φορείς και υπηρεσίες να πράξουν ότι είναι απαραίτητο προκειμένου να σταματήσει να αυξάνει η «μαύρη» λίστα των δυστυχημάτων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και να αποδοθούν οι ευθύνες σε κάθε αρμόδιο που καταπατά με προκλητικό τρόπο τη Νομοθεσία για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ