Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΟ Δήμος Ερμιoνίδας τίμησε δημοσιογράφους και τεχνικούς για την κάλυψη του πολέμου...

Ο Δήμος Ερμιoνίδας τίμησε δημοσιογράφους και τεχνικούς για την κάλυψη του πολέμου στην Ουκρανία – Φωτογραφική έκθεση του Βασίλη Κουτρουμάνου

Ο Δήμος Ερμιονίδας και ο Δήμαρχος Γεωργόπουλος  Ιωάννης αγκάλιασε  την  ιδέα της Π.Ε.Φ.Φ.Ε.Ε.  και πραγματοποίησε εκδήλωση που τιμήθηκαν οι  δημοσιογράφοι, οι εικονολήπτες, φωτορεπόρτερ   και οι τεχνικοί  των Πανελλαδικής εμβέλειας Μέσων Ενημέρωσης ιδιωτικής και δημόσιας τηλεόρασης,  που εργάστηκαν ως Πολεμικοί Ανταποκριτές και κάλυψαν τα γεγονότα στον πόλεμο που ξεκίνησε στις 24 Φεβρουαρίου 2022, ανάμεσα στην Ρωσία και την Ουκρανία.

Η εκδήλωση αυτή έγινε στα πλαίσια των εγκαινίων της  έκθεσης  φωτογραφίας του Προέδρου της Π.Ε.Φ.Φ.Ε.Ε. Βασίλειου Κουτρουμάνου με θέμα «Η ειρηνική Μαριούπολη των Ελλήνων» η οποία θα διαρκέσει από της 5 έως της 8 Αυγούστου του 2022 στα Μανδράκια της Ερμιόνης.

Στο κάλεσμα αυτό ανταποκρίθηκαν και παρέλαβαν την τιμητική πλακέτα και τα αναμνηστικά διπλώματα  οι συνάδελφοι που προσκλήθηκαν.

Την επιτυχημένη Εκδήλωση παρουσίασε ο Δημοσιογράφος Γιώργος Σαρρής, τα Βίντεο που προβλήθηκαν επιμελήθηκε ο  Γ. Γραμματέας της Π.Ε.Φ.Φ.Ε.Ε  Ανδρέας Βούτος,  ενώ μουσικά συνόδευσαν  την εκδήλωση  η τραγουδίστρια Ιωάννα Κακουριώτη και ο Γιάννης Παπαχριστοδούλου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας,  Εκπρόσωπος της περιφέρειας και περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου Αναστασιος Γανώσης, το ΔΣ του Δήμου Ερμιονίδας,   ο πρώην Δήμαρχος Ερμιόνης Ανάργυρος Λεμπέσης,  ο πρόεδρος του ΝΠ Δήμου Ερμιονίδας Παναγιώτης Μέξης,  ο αντιδήμαρχος Δαμιανός Κουτούβαλης, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Πιτσάς, ο Λιμενάρχης Ερμιόνης Κος Παππάς Δ., ο δημοτικός σύμβουλος Ερμιονίδας   Άκης Γούτος, η  Βασιλική  Ντουφεξή από την Ένωση Ευρωπαίων δημοσιογράφων, η Όλγα Παπακυριάκου   Δημοσιογράφος (ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94 FM).

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε με μεγάλη συγκίνηση τις ομιλίες  των τιμώμενων προσώπων, οι  οποίοι προσπάθησαν να περιγράψουν μεσα σε  λίγες λέξεις την φρίκη του πολέμου και τις μοναδικές στιγμές που έζησαν και  χαράχτηκαν στην ψυχή τους.

Φωτογραφίες:  Μάξιμος Βούτος

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Π.Ε.Φ.Φ.Ε.Ε ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΟΥΤΟΣ

https://www.alphatv.gr/news/koinonia/article/111795/o-dimos-ermionis-timise-dimosiografous-kai-tehnikous-gia-tin-kalupsi-tou-polemou-stin-oukrania/?fbclid=IwAR3hwNaL8mu5Tms9mOvO196zXRhqrjxV9kggv5Rr0L-Gw0Um4TLV-nOj9x0

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ