Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΠΟΨΕΙΣΦραγκίσκος Σαργολόγος : “ Πρέπει επιτέλους να μπεί ΣΤΟΠ”

Φραγκίσκος Σαργολόγος : “ Πρέπει επιτέλους να μπεί ΣΤΟΠ”

Γράφει ο Φραγκίσκος Σαργολόγος άρθρο διαμαρτυρία και εξαιρετικά δημαντικό να διαβαστεί μέχρι το τέλος.

Στην «Έδρα» μου και αγαπημένη πόλη ΝΑΠΟΛΙ της Ιταλίας σύμφωνα με δημοσιεύματα ζητήθηκε από μια κοπέλα 22 ετών (!) να εργαστεί για 280€ (!) ΠΛΗΡΗΣ αποσχόληση + 10 ώρες την ΗΜΕΡΑ + ΣΑΒΒΑΤΟ!

Ποιος γονιός θα ήθελε το παιδί του να δουλεύει για 70 € την εβδομάδα μαζί με το Σάββατο; Μάλιστα να δουλεύει κάθε μέρα ασταμάτητα για 10 ώρες;

Για όσους δεν το γνωρίζουν, στην περιοχή που διαμένω, υπάρχουν Δημοσιογραφικά επαγγελματικά site από όπου ενημερώνονται όλοι οι πολίτες και είναι συνεχείς οι φορές που και εγώ ο ίδιος ενημερώνομαι για τις τελευταίες εξελίξεις! Είναι απαράδεκτο κάποιος να πει ότι η ειδησεογραφία δεν θα πρέπει να πληρώνεται… Ασφαλώς και πρέπει να πληρώνεται και ασφαλώς χρειάζεται στήριξη. Για όσους διαφωνούν τους προτείνω να προσφέρουν τις υπηρεσίες και το εμπόρευμά τους εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Όλοι είμαστε μάρτυρες ακόμα των Σωμάτων Ασφαλείας όπως η Πυροσβεστική, η Αστυνομία (Μαζί με την πολύτιμη Τροχαία), το Λιμενικό που κάθε φορά πρέπει να βρίσκονται κοντά στον πολίτη, με μειωμένο προσωπικό, σε δύσκολες συνθήκες, με εξοπλισμό που προσωπικά τον θέλω τελευταίας τεχνολογίας για την προστασία τους και όσους προστατεύουν. Είναι οι άνθρωποι που ακόμα και στον κορονοϊό έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και δυστυχώς μπήκαν μπροστά ως «μπαμπούλες» να ελέγχουν αν ο κάθε πολίτης φοράει μάσκα ή βρίσκεται στα 2 μέτρα. Ως Εκπρόσωπος του Δικτύου Υποστήριξης Σωμάτων Ασφαλείας ( Δ. Υ. Σ. Α ) στέκομαι δίπλα τους, κοντά τους και συνεχόμενα μαζί τους, όχι μόνο εγώ αλλά όλα τα μέλη και εταιρίες του Δικτύου. Απλά να αναφέρω στην περιοχή μου τους Deltsidis Dimitris George Katsoulis Sotirios Xinos ανθρώπους που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, μαζί με όλο το προσωπικό που εκτιμώ αφάνταστα.

Επίσης όλοι είμαστε μάρτυρες του τρομερού αγώνα, του ασταμάτητου αγώνα εδώ και περίπου τρία χρόνια των Ιατρών, των Νοσηλευτών, των τραυματιοφορέων, όλο το Διοικητικό και Ιατρικό Προσωπικό σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, επιστήμονες και άνθρωποι οι οποίοι τελικά πήραν ένα χειροκρότημα και στην ουσία τίποτε άλλο ουσιαστικά και κατά τη γνώμη εκατομυρίων πολιτών  μέχρι τώρα… Έβαλαν μπροστά τα στήθη τους σε αυτό τον άνισο εχθρό και συνεχίζουν μέχρι τώρα. Από την θέση μου πλέον ως Γ. Δ. της Therasys Group of companies τους ευχαριστώ από καρδιάς.

Κλείνοντας θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το κλίμα που υπάρχει σε όλες τις εταιρείες μας, το κλίμα που θα έπρεπε να υπάρχει στην κάθε εταιρεία, ο Σεβασμός, Η Αλληλεγγύη, η Αγάπη, η Ομαδικότητα και η Συνέπεια. Η φωτογραφία είναι για το πως βλέπουμε εμείς το παρόν, το παρελθόν και το μέλλον, ΠΑΝΤΟΤΕ με  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ, ΚΟΝΤΡΑ σε όσους ΑΠΡΟΣΩΠΟΥΣ θέλουν το αντίθετο.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ