Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΚΑΔΙΑΟλοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος κύκλος σεμιναρίων Ενδοεπιχειρησιακής Επιμόρφωσης στο κέντρο Αποκατάστασης...

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος κύκλος σεμιναρίων Ενδοεπιχειρησιακής Επιμόρφωσης στο κέντρο Αποκατάστασης ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ

ΕΝΔΟΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ – ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο 1ΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 1ος κύκλος Ενδοεπιχειρησιακής Επιμόρφωσης του προσωπικού στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ της Τρίπολης.Με απόφαση της Διοίκησης του Κέντρου όλοι οι εργαζόμενοι παρακολούθησαν ταχύρυθμα σεμινάρια διαφόρων θεματικών ενοτήτων με στόχο τη βελτίωσή τους σε θέματα επικοινωνίας, νοσηλευτικής φροντίδας και διαχείρισης εκτάκτων καταστάσεων.

Ο 1ος κύκλος της Ενδοεπιχειρησιακής Επιμόρφωσης ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2022 και ολοκληρώθηκε τονΙούνιο του 2022 ( συνολική διάρκεια επιμόρφωσης 3 μηνών ).
Τις ενδιαφέρουσες εισηγήσεις παρακολούθησαν εκατό ( 100 ) περίπου εργαζόμενοι ( μόνιμο προσωπικόκαι εξωτερικοί συνεργάτες.) λαμβάνοντας χρήσιμες πληροφορίες τόσο για την αποτελεσματικότερη λειτουργία τους μέσα στον χώρο εργασίας όσο και για την καλύτερη διαχείριση των ασθενών.

Συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ παρακολούθησαν εισηγήσεις για την επικοινωνία στο χώρο δουλειάς, για το ρόλο της θετικής ψυχολογίας, για τη νοσηλευτική αλλά και για ιατρικά θέματα που είχαν σχέση με τη δυσφαγία – σίτιση ασθενών και για την αναγνώριση υπερκινητικών καταστάσεων.

Εισηγητές ήταν ο Αντιπρόεδρος του Κέντρου Ιατρός -Νευρολόγος κ. Παναγιώτης Βρέντας, η Διευθύνουσα της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Μαρία Κραμποβίτη, ο Υπεύθυνος του Τμήματος Λογοθεραπείας κ. Ανδρέας Γκόρος και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος.Με αφορμή την ολοκλήρωση του 1ου Κύκλου της Ενδοεπιχειρησιακής Επιμόρφωσης την Τετάρτη 27/7/22 διοργανώθηκε στο Κέντρο μία σεμνή τελετή
όπου όλοι οι εργαζόμενοι παρέλαβαν βεβαίωση παρακολούθησης των σεμιναρίων από την Πρόεδρο του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη η οποία συνεχάρη τους εργαζομένους για την προσπάθεια εκπαίδευσης που κατέβαλαν όλο αυτό το διάστημα παράλληλα με τα καθήκοντά τους

Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι αυτή πρωτοποριακή πρωτοβουλία της Διοίκησης του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ πρέπει να συνεχιστεί και να εμπλουτιστεί και με άλλες θεματικές ενότητες που θα επιτρέψουν στο σύνολο του προσωπικού να εκτελεί καλύτερα τα καθήκοντά του στο Κέντρο Αποκατάστασης της Τρίπολης.

Αναφερόμενη στην καινοτόμα πρωτοβουλία της Ενδοεπιχειρησιακής Επιμόρφωσης του προσωπικού, η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα αλλά και από τη θερμή ανταπόκριση των εργαζομένων στο κάλεσμα της Διοίκησης για παρακολούθηση εκπαιιδευτικών προγραμμάτων δια βίου μάθησης.

“Επενδύουμε στη γνώση, ενισχύουμε το προσωπικό και παλεύουμε καθημερινά για να γίνουμε όλοι καλύτεροι σε αυτό που κάνουμε με τόση αγάπη. Δεν ξεχνάμε ποτέ ότι φροντίζουμε ανθρώπους που έχουνανάγκη ιδιαίτερης μεταχείρισης και φροντίδας.Είναι υποχρέωσή όλων μας να προσπαθούμε καθημερινά να είμαστε χρήσιμοι και κυρίως αποτελεσματικοί προς όφελος των ασθενών μας” δήλωσε η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ