Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤο Ωδείο της Ι.Μ.Π. δίνει το παρόν στην Μητρόπολη Αργολίδος

Το Ωδείο της Ι.Μ.Π. δίνει το παρόν στην Μητρόπολη Αργολίδος

Με την ανάλογη λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια θα τελεστεί και φέτος η Ιερά Πανήγυρις Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Άρια Ναυπλίου της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος, με πλήθος κόσμου να ευλαβείται και να τιμά κάθε χρόνο την ξεχωριστή αυτή γιορτή του δεκαπενταυγούστου και της Παναγίας μας.

Η ιδιαιτερότητα της φετινής χρονιάς είναι ότι, είναι προσκεκλημένος να ψάλλει ο διακεκριμένος Άρχων Πρωτοψάλτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς Νικόλαος Αμοργιανός, όπου μαζί με τους σπουδαστές του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς που διευθύνει με επιτυχία από πέρσι, θα λαμπρύνουν την Ιερά Πανήγυρη της Άριας Ναυπλίου.

Να σημειωθεί ότι ο κ.Αμοργιανός έχει προσκληθεί να ψάλλει αρκετές φορές σε Πανηγυρίζοντες Ιερούς Ναούς του Ναυπλίου. Είναι Γενικός Διευθυντής και Καθηγητής του Ωδείου της Ι.Μ.Π. και Ραδιοφωνικός Παραγωγός στην επιτυχημένη εκπομπή της Πειραϊκής Εκκλησίας “Όταν η Ανατολή συναντά τη Δύση”.

Είναι Μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, Εκδότης του Περιοδικού Τέχνης και Πολιτισμού “ART & ART MAGAZINE”, ενώ έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Πειραιώς. Τέλος έχει τιμηθεί με το ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ του Μεγάλου Αλεξάνδρου για την προσφορά του στον Πολιτισμό και την Μουσική, με το ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΙΜΗΣ και ΔΙΠΛΩΜΑ από την Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών, αλλά και την UNESCO Πειραιώς και Νήσων για τη συμβολή του στην Τέχνη και τον Πολιτισμό της Πατρίδος μας.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ