Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΒΙΝΤΕΟ: Νέα ημερομηνία για την συναυλία με τον Δημήτρη Μπάση που αναβλήθηκε...

ΒΙΝΤΕΟ: Νέα ημερομηνία για την συναυλία με τον Δημήτρη Μπάση που αναβλήθηκε μετά από τεχνικό απρόοπτο

Την Κυριακή 7 Αυγούστου στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί η εξ αναβολής συναυλία του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίας – Ερμιονίδας με τον Δημήτρη Μπάση στο ΔΑΚ Ναυπλίου.

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, κ. Ραφαήλ Μπαρού μιλά στην κάμερα του argonafplia.gr για το σοβαρό τεχνικό πρόβλημα που προέκυψε το περασμένο Σάββατο 23 Ιουλίου, όπου και αρχικά είχε προγραμματιστεί η συναυλία, και το οποίο οδήγησε τελικά στην αναβολή της.

Η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου:

Όλοι οι συμπολίτες μας έχουν ασφαλώς ενημερωθεί πλέον, για το μεγάλο τεχνικό πρόβλημα που ανέκυψε κατά την διάρκεια της «πρόβας», προκειμένου να διενεργηθεί η μεγάλη συναυλία με τον Δημήτρη Μπάση, που είχε προγραμματισθεί για τις 23 Ιουλίου ημέρα Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο Ναυπλίου.

Το τεχνικό πρόβλημα που ανέκυψε, ανακοινώθηκε από την εταιρεία ζητώντας συγχρόνως συγγνώμη από τους συμπολίτες μας για την αδυναμία διεξαγωγής της συναυλίας.

Λυπούμεθα που οι πολίτες της περιοχής μας ταλαιπωρήθηκαν από το αναπάντεχο αυτό τεχνικό πρόβλημα της εταιρείας που δημιουργήθηκε την τελευταία στιγμή και καλεί όλους τους κατοίκους της περιοχής μας να συμμετάσχουν στην συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Αυγούστου ημέρα Κυριακή και ώρα 9.00μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Ναυπλίου.

Ιδιαιτέρως καλεί τους συμπολίτες μας που είχαν προμηθευτεί εγκαίρως τα εισιτήρια για την ματαιωθείσα τελικώς συναυλία, και τα οποία ισχύουν κανονικά που για λόγους ανωτέρας βίας δεν πραγματοποιήθηκε.

Ελπίζουμε ότι το πολιτιστικό αυτό γεγονός θα υλοποιηθεί χωρίς προβλήματα και θα απολαύσουμε όλοι τον εξαιρετικό τραγουδιστή Δημήτρη Μπάση, ο οποίος όπως μας υποσχέθηκε και δημόσια με ανακοίνωση του θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να μας αποζημιώσει αναλόγως.

H ανακοίνωση του Δημήτρη Μπάση το βράδυ του Σαββάτου:

Σεβόμενος όλους εσάς που με ακολουθείτε σε κάθε μου καλλιτεχνικό βήμα, πήραμε την απόφαση με τους συνεργάτες μου να αναβάλλουμε τη σημερινή μας συναυλία στο Ναύπλιο λόγω σοβαρού τεχνικού προβλήματος.

Δυστυχώς, δεν κατέστη δυνατή η άμεση επίλυσή του, γεγονός που θα είχε άμεση επίπτωση στο άρτιο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα της συναυλίας μας.

Είμαστε σε συνεννόηση για την εύρεση νέας ημερομηνίας, για να απολαύσουμε από κοινού και με τις σωστές συνθήκες τη συναυλία.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ